[BESTE OPLOSSINGEN 2023] Waarom kan ik geen foto's van de iPhone verwijderen? (2024)

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (1)[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (2)[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (3)[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (4)[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (5)((51stemmen, gemiddeld:3,80uit 5)

Met de Foto's-app kun je je foto's bewerken, in albums ordenen en de foto's verwijderen die je niet langer nodig hebt. Sommige gebruikers komen echter vast te zitten wanneer ze proberen foto's te verwijderen. In deze gids zullen we proberen het uit te leggenwaarom je geen foto's van de iPhone kunt verwijderenof een ander iOS-apparaat zoals iPad of iPod Touch en werkbare oplossingen daarvoor biedenVerwijder foto's van iPhone.

 • Ik kan geen foto's van de iPhone verwijderen
  • Waarom de iPhone geen foto's verwijdert
  • ⚡ Hoe foto's van de iPhone te verwijderen ⚡
 • Ik kan geen foto's verwijderen met CopyTrans Photo
 • Ik kan geen foto's verwijderen omdat mijn opslag vol is
 • Ik kan onlangs verwijderde foto's niet verwijderen

Ik kan geen foto's van de iPhone verwijderen

Er zijn verschillende redenen waarom jijkan geen foto's van de iPhone verwijderen.Hier zijn de drie belangrijkste problemen en hoe ze omgaan.

1.Waarom kan ik foto's niet verwijderen uit de Fotobibliotheek?

De kans is groot dat deiPhone verwijdert geen foto'somdat jij hebteerder uw foto's met iTunes gesynchroniseerdOf foto's toegevoegd aan het apparaat met een app van derden.Hoogstwaarschijnlijk bevinden de foto's die u niet kunt verwijderen zich bevinden in het Mac -gedeelte van de foto's van de foto's.

Fotorolbevat foto's gemaakt met uw iPhone, terwijl deVan mijn MacSectie slaat foto's op die vanaf uw computer zijn toegevoegd.Raadpleeg ons ondersteuningsartikel voor meer informatie en nuttige tipsCamerarol versus fotobibliotheek.

Wanneer u op een foto tikt, ziet u geen Prullenbak-pictogram:

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (6)

Dit is een beperking die door Apple wordt geïntroduceerd waarmee u niet toestaat gesynchroniseerde albums rechtstreeks op uw telefoon te verwijderen.Gelukkig hebben we een oplossing!Kopieer Trans-fotois een absolute redder in nood - het kan gesynchroniseerde foto's van uw iPhone in slechts enkele stappen verwijderen.

2.Waarom wanneer ik een foto verwijder, komt deze terug?

Waarom worden verwijderde foto's opnieuw verschijnen op de iPhone?iCloud -foto'szijn de schuldigen. Als u enkele foto's van Camera Roll hebt verwijderd terwijl iCloud-foto's op het apparaat waren uitgeschakeld en vervolgens hebt besloten deze in te schakelen, wordt er een exacte kopie van de huidige iCloud-fotobibliotheek naar uw apparaat geüpload, ongeacht de wijzigingen die u eerder vanaf de iPhone hebt aangebracht .Foto's die u hebt verwijderd, komen terug.

Als u afbeeldingen wilt verwijderen wanneer iCloud-foto's is ingeschakeld, volgt u deze handleiding:Hoe foto's van iCloud te verwijderen.

Als u zeker weet dat iCloud -fotobibliotheek op uw apparaat is uitgeschakeld, bent u waarschijnlijk het derde probleem tegengekomen.

3.Waarom kan ik geen foto's verwijderen als mijn opslag vol is??

Als uw iPhone -opslag vol is, bevindt u zich misschien in een augurk: iPhone vereist om wat ruimte vrij te maken, maar het kan niets verwijderen omdater is niet genoeg ruimte om de verwijdering uit te voeren. Ga je gang en probeer enkele van je iPhone-foto's van de pc te verwijderenKopieer Trans-foto. Het biedt 100 gratis proefacties, zodat u kunt controleren of het u kan helpen dit probleem op te lossen.

Voor meer tipsnaar beneden scrollen.

Hoe foto's van iPhone te verwijderen

Kopieer Trans-fotoHeeft een intuïtieve interface, krijgt dingen snel gedaan en u kunt miniaturen zien van alle bestanden die u op elk moment bedient.Het proces van het verwijderen van foto's van iPhone is intuïtief, maar u kunt altijd onze instructies volgenHoe foto's te verwijderen van iPhoneonderstaand:

Een nieuwe manier om uw iPhone-foto's te beheren

Kopieer Trans-foto

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (7)

 • Intuïtieve interface: overdracht via slepen en neerzetten
 • Ondersteun de formatenHIEREnProRAW
 • Breng foto's en video's over tussen pc en iPhone
 • Maak een back -up van al uw iPhone -foto's tegelijk naar de pc met de volledige back -upfunctie
 • Sla foto's op zonder duplicaten
 • Compatibel met alle iOS-apparaten, inclusief iPhone 14

CopyTrans-foto downloaden

 1. Download eninstalleren Copytrans foto:

 2. Sluit uw apparaat aan op de pc. Uw gesynchroniseerde albums verschijnen aan de linkerkant van de interface, onder de categorie Fotobibliotheek.[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (8)

 3. Om gesynchroniseerde foto's van uw iPhone te verwijderen, selecteert u ze eenvoudigweg en drukt u op deVerwijderensleutel op uw toetsenbord.Je kunt ook hele albums verwijderen.[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (9)

 4. Als u klaar bent, klikt u op deWijzigingen toepassenKnop om foto's uit gesynchroniseerde albums te verwijderen.[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (10)

Dat is het! Hier leest u hoe u foto's van de iPhone verwijdert!

💡 Als je nog andere vragen hebt, zoalsAls ik foto's van iPhone verwijder, wordt dit dan verwijderd uit iCloud?ofHoe verwijder ik foto's van iCloud?, leer enkele nuttige tips in onze uitgebreide gids:Hoe foto's van iPhone te verwijderen.

Ik kan geen foto's verwijderen met CopyTrans Foto

Camerarol bevat foto's die gebruikers met hun camera maken of opslaan vanuit apps, messengers, e-mails en websites. Zelfs als u een foutmelding krijgt bij het verwijderen van foto's, zal ons overzicht van veelvoorkomende problemen hieronder de frustratie wegnemen.

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (11)

Er zijn drie veel voorkomende redenen die ervoor kunnen zorgen dat u geen foto's van Filmrol verwijdert.

1. iCloud-foto's is ingeschakeld op uw apparaat

Ga naar Instellingen> uw Apple ID> iCloud> Foto's om te controleren.U zult zien of iCloud Photos Toggle is ingeschakeld (iCloud -foto's ingeschakeld) of UIT (iCloud -foto's uitgeschakeld).CopyTrans -foto ondersteunt het verwijderen van foto's niet wanneer uw iCloud -bibliotheek is ingeschakeld.Hier is meer over hoeschakel iCloud-foto's uit op uw iPhone.

Als u iCloud-foto's niet wilt uitschakelen, kunt u overschakelen naarCopyTrans CloudlyOm uw iCloud -foto's tegelijk te verwijderen.Deze app is een multifunctionele tool om alle foto's van uw iCloud-fotobibliotheek massaal te deleteren, JPG, PNG, HEIC-foto's naar iCloud te uploaden, iCloud-foto's naar uw pc te downloaden en permanent verwijderde iCloud-items te herstellen.

Copytrans cloudly downloaden

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (12)

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het verwijderen van foto's van iCloud:Hoe foto's van iCloud te verwijderen.

2. Uw iPhone wordt niet correct herkend

OpenComputerofMijn computerwaar alle aangesloten pc-stations worden vermeld en zorg ervoor dat uw iPhone wordt weergegeven als een draagbaar apparaat en niet als een camera.[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (13)

Als uw iPhone verschijnt als een pictogram met een fotocamera of een ander aandrijfsymbool anders dan het echte iPhone -pictogram hierboven gezien, volg deze tutorial:Mijn iPhone, iPod touch, iPad wordt niet herkend of gedetecteerd als een camera.

3. Uw iPhone is niet correct aangesloten op uw pc

Als er een fout in de foto van CopyTrans was, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Zorg ervoor dat de iPhone is ontgrendeld en dat u zich op het startscherm bevindt.
  [BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (14)

 2. Sluit uw iPhone aan om de foto te copytrans en houd vast tot 30 seconden.

 3. Probeer nu enkele Camera Roll-foto's te verwijderen, het scherm zou ontgrendeld moeten zijn.
  [BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (15)

 4. Klik op deWijzigingen toepassenKnop om meerdere foto's permanent uit de camerarol te verwijderen.[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (16)

4. U probeert afbeeldingen uit eigen albums te verwijderen

Vanwege een Apple-beperking zijn albums gemaakt vanuit de iPhone of iPad alleen-lezen in iTunes en CopyTrans-foto.Dit betekent dat u foto's/video's niet kunt toevoegen of verwijderen uit albums zoalsPanorama's,,Selfies,,Schermafbeeldingen,Live-foto's, enz., of verwijder de albums zelf.Deze foto's en albums kunnen alleen vanuit de iPhone worden verwijderd.

[BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (17)

Hier is onze gids ophoe u een bewerkbaar album maakt en foto's overzet naar het album Recent.

Ik kan geen foto's verwijderen omdat mijn opslag vol is

Voor het verwijderen van foto's is ook gratis iPhone-opslag vereist. Wanneer u dus foto's probeert te verwijderen, kunt u in een lus terechtkomenFoto's verschijnen opnieuw op de iPhone.Hier zijn enkele onconventionele tips en trucs om de ruimte op de iPhone vrij te maken (klik op de links om gedetailleerde instructies te krijgen).

iPhone -opslag Volledige foto's kan niet verwijderen:

 • Verwijder enkele van uw iPhone-foto's van de pc.

 • Leeg het onlangs verwijderde albumvan de instellingen.

 • DuidelijkWhatsapp (en andere boodschappers) cache en app -gegevens.

 • Wis uw browsercache (hier zijn gidsen voorSafariEnChroom).

 • Trim uw muziekbibliotheek en verwijder podcast -afleveringenu bent al klaar vanaf de pc.

 • OpruimenBestanden van apps van derdenvanaf de pc op uw iPhone geïnstalleerd.

Ik kan recent verwijderde foto's op de iPhone niet verwijderen

In een poging om wat opslag op de iPhone vrij te maken door foto's te verwijderen in de onlangs verwijderde map, komen sommige gebruikers een iOS -bug tegen.Het maakt niet uit hoe vaak je het probeert, die foto's zullen niet verwijderen, en dat kan tegelijkertijd verwarrend en frustrerend zijn.

We raden u aan uw iPhone opnieuw te starten en onlangs verwijderde items uit de instellingen te verwijderen.Hier isHoe recent verwijderde foto's te verwijderen:

 1. Ga naarInstellingen>Algemeen.
 2. SelecteeriPhone -opslag.U vindt de geïnstalleerde apps die samen met de opslag worden vermeld.
 3. Tik opFoto's.
 4. Tik opLeegnaast deOnlangs verwijderd album.
 5. Wacht 5-10 minuten en controleer opnieuw.
 6. [BEST SOLUTIONS 2023] Why can't I delete photos from iPhone? (18)

Het beheren van uw mediabibliotheken op uw iPhone is essentieel om uw apparaat soepel en efficiënt te laten werken.Door de redenen te identificerenWaarom u geen foto's van uw iPhone kunt verwijderenen dankzij de praktische oplossingen die we hebben geboden, kunt u opslagruimte vrijmaken en uw media eenvoudig beheren. Neem de nodige stappen om het probleem op te lossen en geniet van een probleemloze ervaring bij het beheren van uw foto's en video's op uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

 • Waarom kan ik geen foto's of video's toevoegen aan de iPhone-camerarol?
 • Waarom kan ik geen albums wijzigen die met mijn iPhone of iPad zijn gemaakt?
 • Hoe verwijder ik foto's van iPhone maar niet van iCloud?
[BESTE OPLOSSINGEN 2023] Waarom kan ik geen foto's van de iPhone verwijderen? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5872

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.