Kuinka kaukana huuhtelukenttä on saostussäiliöstä? (Oikea vastaus) - The Greywater Guide (2023)

Saostusjärjestelmän sijaintisuunnitelmasi piirretään tyypillisesti suoraan kiinteistötutkimuksesi päälle, ja siinä näkyy saostussäiliön "takaumat" säiliön ollessa 5-10 metrin päässä talosta, huuhtelukentästävähintään 20 jalkaatalosta, vähintään 100 metrin päässä kaivoista ja puroista, 25 metrin päässä kuivista loistoista ja 10 metrin päässä kiinteistöstä

 • Useimmat säiliöt sijoitetaan kuitenkin vielä kauemmaksi, yleensä noin 10 metrin päähän useimmissa tapauksissa, ja uuttokentät sijoitetaan noinkaksikymmentä jalkaapoissa kotoa. Tämä johtuu siitä, että saostussäiliön rakentaminen liian lähelle kodin rakennuspaikkaa voi haitata rakentamista ja koska saostusaltaan päälle rakentaminen voi olla riskialtista.

Kuinka kaukana huuhtelukentän tulisi olla sakosäiliöstä?

Yleiset ohjeet edellyttävät vähintään 50′ vapaata etäisyyttä kaivon ja saostusjärjestelmän säiliön välillä tai 150′ kaivon ja septisen viemärikentän tai uuttokerroksen välissä, mutta huomaat, että eri viranomaiset voivat suositella erilaisia ​​etäisyyksiä. Paikalliset maaperä- ja kiviolosuhteet voivat tehdä näistä "nyrkkisäännöistä" epäluotettavia.

Kuinka kauas kenttäviivat ulottuvat sakosäiliöstä?

Suositeltu pystysuora erotusetäisyys absorptiokentän pohjan ja minkä tahansa rajoittavan kerroksen, kuten murskaavan, rakoisen kallion tai vuodenaikojen korkean veden pohjakerroksen välillä on vähintään 2 jalkaa vakiojärjestelmissä.

Kuinka saan selville, missä uuttokenttäni on?

Jäljitä putkien viemäriputket septiseen säiliöön, joka asennetaan yleensä 10–20 metrin päähän kodin ulkopuolelta. Säiliön päässä taloa vastapäätä viemäriputki johtaa huuhtelukenttään. Tarkista maan luonnollinen kaltevuus paikantaaksesi huuhtelukentän.

Kuinka syvä huutokenttäni on?

Tyypillinen viemäröintikaivannon syvyys on 18–30 tuumaa, ja maapeite on jätekentän päällä enintään 36 tuumaa.

Kuinka kaukana talosta huutokentän tulisi olla?

Paikalliset säännökset ja määräykset, jotka määräävät septisen säiliön etäisyyden talosta, vaihtelevat alueesta riippuen, mutta tyypillinen vähimmäisetäisyys on 10 jalkaa.

Kuinka pitkä on tyypillinen uuttolinja?

Suotolinjan poikkileikkaus. Vakiouuttolinjan katsotaan olevan kolme (3) jalkaa leveä ja kolme (3) jalkaa syvä ja pituuden mukaan tarpeen. Epätyypillinen uuttolinja on leveämpi, kapeampi ja/tai syvempi kuin kolme (3) jalkaa vaaditulla pituudella.

Kuinka lähelle viemärikentän viereen voi rakentaa?

– Täysi perustuksen on oltava 10 jalan etäisyydellä saostussäiliöstä ja 20 jalan etäisyydellä huuhtoutumisalueesta. – Laattaperustan, kuten autotallin, on oltava 10 jalan etäisyydellä sakosäiliöstä ja 10 jalan päässä liuotusalueesta. – Kannen betonipilarien tulee olla 5 jalan etäisyydellä huuhtoutumisalueesta, eivätkä ne saa häiritä saostusjärjestelmää.

Kuinka kauan uuttokenttä kestää?

Normaaleissa olosuhteissa ja hyvässä hoidossa uuttokenttä kestää 50 vuotta tai enemmän. Betoniset septit ovat tukevia ja luotettavia, mutta eivät tuhoutumattomia.

Mistä tiedät, tarvitsetko uutta uuttokenttää?

Seuraavassa on muutamia yleisiä merkkejä huuhtelukentän epäonnistumisesta: Suotokentän päällä oleva ruoho on vihreämpää kuin muu piha. Ympäröivä alue on märkää, sameaa tai jopa seisovaa vettä. Jäteveden haju viemärien, säiliön tai suotokentän ympärillä.

Osaatko kävellä huuhtelukentällä?

Perheesi voi kävellä hyvin hoidetulla viemärikentällä ilman pelkoa vauraiden ja vaarallisten bakteerien lätäköistä. Polkupyörät ja kolmipyörät ovat myös hyväksyttäviä, koska ne eivät ole tarpeeksi raskaita puristamaan tai häiritsemään maaperää.

Kuinka kaukana puutarhan tulisi olla suotopellosta?

Mittaa 10 jalkaa uuttokentän ulkokehästä. Merkitse puutarhan rajat paaluilla. Kalifornian yliopiston pientilaohjelman mukaan hedelmät ja vihannekset tulisi istuttaa vähintään 10 metrin päähän saostusjärjestelmästä tai uuttokentästä bakteerikontaminaation välttämiseksi.

Kuinka lasken septisen viemärikentän koon?

Viemärikentän koko

 1. Viemärikentän koko perustuu makuuhuoneiden lukumäärään ja maaperän ominaisuuksiin ja ilmoitetaan neliömetrinä.
 2. Esimerkiksi kolmen makuuhuoneen talon, jonka keskialueen perkolaationopeus on 25 minuuttia tuumaa kohden, vähimmäisala on 750 neliöjalkaa.

Voiko uuttokenttä olla liian syvä?

Viemärikentän syvyys Tuloksena on noin 3-4 jalkaa syvä tyhjennyskenttä. Joskus viemärikentän täytyy kuitenkin olla hieman matalampi, ja se voi johtaa tyhjennysputkiin niinkin lähellä pintaa kuin 6 tuumaa. Tämän tilanteen voivat aiheuttaa maanalaiset esteet.

Kuinka kaukana tyhjennyskenttä on saostussäiliöstä?

Kysytty seuraavassa luokassa: Yleistä Viimeisin päivitys tehtiin 26. tammikuuta 2020. * Saostusjärjestelmän sijaintisuunnitelma luodaan yleensä suoraan kiinteistösi tutkimuksesi päälle, ja siinä on kerrottu septisäiliön takaiskut talosta ja säiliön sijainti. Leach-kenttä on noin 5-10 metrin päässä kotoa. Vähimmäisvaatimukset ovat 20 metrin päässä kodista, 100 metrin päässä kaivoista ja puroista, 25 metrin päässä kuivista loistoista ja 10 metrin päässä maasta. Aloita kotoa etsimällä saostussäiliölinjoja.

Viemärilinja yhdistää säiliön päätepisteen, joka on taloa vastapäätä, huuhtelukenttään.

Yllä olevien tietojen lisäksi kuinka syvä septisen viemärikentän tulee olla?

Saostusaltaan tai huuhtelukentän päälle ei suositella rakennetta.

Mikä on paras tapa poistaa tukkeutumista huutokenttä?

 1. Käytä nesteitä kestävät työkäsineet ja silmäsuojaimet. Kun olet liittänyt viemärinpuhdistimen liipaisupistooliin ja käynnistänyt painepesurin, varmista, että suuntaat suuttimen vähintään jalan paljaan septisen kentän sisääntuloon ennen kuin käynnistät vesivirran.

Saostussäiliön sijainti – ETÄISYYS SAOSTUKSIIN

 • KYSYMYKSEN tai KOMMENTIN LÄHTÄMINEN aiheesta toimenpiteiden hyödyntäminen sakosäiliön tai puhdistuskannen paikantamiseksi.

InspectAPedia ei salli minkäänlaista eturistiriitaa. Tällä verkkosivustolla kuvatut sponsorit, tavarat ja palvelut eivät ole millään tavalla sidoksissa meihin. Saostussäiliön paikantamiseksi suoritettiin seuraavat mittaukset: Saostusaltaan etsimiseen tarkoitettujen toimenpiteiden käyttäminen silloin, kun säiliön sijaintia ei tiedetä tai kun säiliön sijainti ei ole visuaalisesti näkyvissä, selitetään tässä artikkelissa yksityiskohtaisesti. Tässä artikkelissa kuvataan prosessit, joita on noudatettava, kun käytetään mittauksia septisen säiliön paikantamiseksi.

Saostussäiliö voidaan sijoittaa myös moneen muuhun tarkoitukseen, kuten saostusjärjestelmien tarkastamiseen ja testaamiseen kiinteistöä ostettaessa tai turvallisuussyistä, kuten esimerkiksi saostusaukon kannen hyväkuntoisuuden varmistamiseen.

Käytä HAKULAATUA löytääksesi etsimäsi tiedot nopeasti.

ETÄISYYS SÄILIÖIHIN – Kuinka mitata mahdollinen etäisyys talosta säiliöön

SEPTIC VIDEOS sisältää videoita, jotka osoittavat kuinka paikantaa saostusjärjestelmä, saostussäiliö ja septinen tyhjennyskenttä. Lue myös SEPTIC DRAINFIELD LOCATION – kuinka paikantaa huutokentät – saadaksesi lisätietoja. Vasemmalla olevassa luonnoksessamme merkitsimme rakennuksesta poistuvien jätelinjojen sijainnin ja teimme sitten tarkat yhden tuuman mittaukset saostussäiliön keskuksen ja paikan päällä olevien suotokuoppien paikallistamiseksi. Mittasimme jokaisen näiden keskipisteistä näkyville sivuston ominaisuuksille määrittääksemme, kuinka kaukana septikko on rakennuksesta.

Nämä mittaukset tehtiin saostussäiliön ja suotokaivojen asennuksen yhteydessä, mikä helpotti seuraavan omistajan elämää. Alla kuvatut vaiheet koskevat septisen säiliön sijoituksen mittaamista sen jälkeen, kun se on jo pystytetty.

 • Vaihe 1: Jos pääjätelinjan puhdistusaukko on ja JOS et löydä mitään johtolankoja säiliön sijainnista katsomalla ulos, avaa puhdistus (tämän tulee tehdä putkimies) ja aseta putkien käärme (putkilinjan puhdistustyökalu, ei liukastunut eläin) linjaan määrittääksesi säiliön ja puhdistusaukon välisen etäisyyden. LVI-käärme ei ole muuta kuin joustava teräs- tai lasikuitutanko, joka työnnetään päätyhjennyslinjaan poistamaan esteitä päätyhjennyslinjasta ja poistamaan ne. Kuitenkin, kuten näet seuraavassa osiossa, tämän työkalun luova käyttö voi määrittää sakosäiliön tarkan sijainnin. Vaihe 2: Mittaa septisäiliön ja talon välinen etäisyys. Työnnä käärme kokonaan jätelinjaan, kunnes se pysähtyy. Se pysähtyy joko saavuttaessaan saostusaltaan sisäosan (joka on usein sisäänkäynnin välilevy) tai jos se törmää esteeseen, kuten romahtaneeseen linjaan kodin ja säiliön välillä (mikä ei ole harvinaista). Tämän välttämiseksi on mahdollista, että siima yksinkertaisesti loppuu käärmeen pituudesta ja kiertyy saostussäiliössä, kunnes käytettävissä oleva käärmeen pituus on syötetty. (Valitettavat olosuhteet.)
 • Saostussäiliön ja rakennuksesi välisen etäisyyden arvioiminen, vaihe 3: Tarkkailemalla, kuinka pitkälle putkikäärme menee jäteputkeen, kunnes se pysähtyy, voit määrittää enimmäisetäisyyden, jolla säiliö todennäköisesti on poissa kotoasi. On mahdollista, että säiliö on lähempänä taloa, koska viiva taipuu tai kulkee kulmassa – se ei lähde talosta suoraan 90 astetta talon seinästä
 • Esteet talosta saostussäiliöön viemäriputkessa: Vaikeus on, että jos törmäät esteeseen säiliön sijaan, sinun on paikannettava, kaivettava ja korjattava ongelma riippumatta siitä, missä säiliö sijaitsee.
 • Etäisyyden suhteen: Saostussäiliö sijoitetaan rakennuksen ulkopuolelle kaarelle, joka on muodostettu siten, että sen sädeetäisyys rakennuksesta on yhtä pitkä kuin käärme, joka syötettiin kodin viemäriin, kunnes se pysäytettiin esteen takia, kunnes se täyttyy vedellä. Saostussäiliö on tyypillisesti noin 10 metrin päässä rakenteesta. Elektronisen anturin avulla: Sakosäiliö voidaan paikantaa tarkalla tarkkuudella teknisten keinojen avulla: Jotkut putkiurakoitsijat voivat paikantaa sakosäiliön tarkan sijainnin tässä vaiheessa työntämällä erityisen putkikäärmeen kodin pääviemäriputkeen ja viemällä sen talon läpi. Metalliputkikäärme vastaanottaa sähköisen signaalin, joka syötetään siihen. Ulkopuolella sijaitseva vastaanotin voi havaita LVI-käärmeen signaalin. Käärmeen tarkka kulku maanalaisessa viemärilinjassa voidaan jäljittää tankkiin asti ohjaamalla eräänlaisena elektronisena metallinpaljastimena toimiva vastaanotin maan pinnan yli. Laitteita saostussäiliöiden paikantamiseen on myös saatavilla. LAITTEET septisten säiliöiden paikantamiseen tässä artikkelissa

Aina kun tämä erikoistunut elektroninen putkikäärmelaitteisto ei ole saatavilla, luotamme visuaalisiin vihjeisiin, jotka löytyvät kodista, työmaalta ja ulkopuolelta mahdollisten saostussäiliöiden sijoittelujen läheisyydestä, sekä harkittuun kaivamiseen saostussäiliön paikantamiseksi. Ei, meidän ei tarvitse kaivaa koko maata tehdäksemme tämän. Saostussäiliön löytäminen sisältää visuaalisen tarkastuksen ja kaivaustekniikoiden yhdistelmän, jotka on kuvattu alla.

Lukijan kommentitQ A

(11.4.2015) Onko mahdollista, että talosta saostussäiliöön viemäriputki on pidempi kuin 150 jalkaa? Onko saostusjärjestelmän ja talon väliselle enimmäisetäisyydelle rajoituksia? Kiitos paljon.

Vastaa:

Kyllä, sinun on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota putken kaltevuuteen, minimoitava tarpeettomat mutkat, käytettävä oikeita liitäntöjä (ei 90-lukua), ja olisi viisasta sisällyttää tarkastus- ja puhdistusreiät 50-75 metrin välein järjestelmän tukkeutumisen välttämiseksi. Doris Mitä tuuletusaukkoa haluat käyttää – kattotuuletin? rakennus? tai tuuletusaukko perustusseinässä? Vaihtoehtoisesti, onko sinulla tuuletuslinja ulkoneva pihastasi? Niille, jotka uskovat jälkimmäiseen, säiliö voi silti löytyä kaikkialta, missä paikka sallii - yleensä se on mahdollisimman lähellä rakennetta vaarantamatta rakenteellista eheyttä - usein vain 10 jalkaa - Toisin sanoen, anteeksi, kukaan ei tiedä näkemättä säiliötä paikan päällä.

 1. Pidä silmällä: jos kukaan ei tiedä missä saostussäiliö on, voimme olettaa, että sitä ei ole pumpattu pitkään aikaan, mikä antaa aihetta olla synkkä viemärikentän jäljellä olevan käyttöiän suhteen.
 2. Saostusaltaan traagisen putoamisen vaaraa lahoavan kotitekoisen puupeitteen tai ruostuneen teräspeitteen ylittäessä ei voi liioitella.
 3. Secohin mukaan seuraavat putkivaatimukset ovat välttämättömiä heidän ilmapumpuilleen: PUTKISET Valitse putkien koot, pituudet ja kiinnitykset minimoidaksesi painehäviön mahdollisimman suuressa määrin.
 4. Käyttämällä letkua, jonka halkaisija on suurempi kuin laitteen portti (sisähalkaisija min.
 5. Kyynärpäitä ei ole ja mutkat ovat suurisäteisiä.
 6. EasyPump, 50 West Drive, Melbourne, Florida 32904 Yhdysvallat Puh: 321-253-1999 1-800-225-4498 Sähköposti:[sähköpostisuojattu]Pienihäviöiset ilmastushajottimet ovat saatavilla Secoh EasyPumpilta yllä olevasta osoitteesta.
 7. tai Mikä on letkun suurin pituus tai etäisyys, jota voidaan käyttää aerobisen septisen ilmastinpumpun kanssa?
 8. Pumppu on mitoitettu ilmavirtaukseksi: 80 LPM tai 2,83 CFM - 4,23 CFM Open Flow.
 9. Pumpun nimellisarvot ilmaistaan ​​avoimen virtauksen nopeudella.

American Society of Civil Engineersin mukaan letkun pituuden, mutkien, mutkien tai liitosten lukumäärän lisääntyminen sekä syvyyden lisäys, johon pumpun on työnnettävä ilmaa, pienentää aerobisen septisäiliön ilmastimessa mitattua ilmamäärää.

Jos oletamme, että aerobisen septijärjestelmän koko ja asennus olivat riittävät, älä siirrä sitä yli 50 metrin päähän keskustelematta ensin Secohin tai yrityksen kanssa, joka on kehittänyt ja rakentanut aerobisen saostusjärjestelmän.

Ole varovainen, sillä jos aerobisen septisen säiliön ilman virtausnopeus, tilavuus, kesto tai CFM/LPM eivät ole riittävät, se voi johtaa taloudellisesti tuhoisaan tilanteeseen: septisen jätteen asianmukaisen käsittelyn laiminlyönti voi johtaa septisen tyhjennyskentän varhaiseen rikkoutumiseen ja ympäristön saastumiseen.

 • Soita numeroon 1-877-925-5132 tai lähetä sähköpostia[sähköpostisuojattu]ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan, septicsolutions.
 • Dieterich, Illinois 62424, USA.
 • Jos pystyt, lähetä kuva uudelleen.
 • Mod.
 • Minulla on 50 jalkaa 1/2 tuuman PVC-putkia sekä sähköä ilmapumpun pyörittämiseen.
 • Onko sinulla vaikeuksia tai huolia?
 • Onko mitään syytä, miksi en voi lisätä 50 jalan ilmaletkua järjestelmään melun poistamiseksi?
Katso myös: Septisen säiliön nousuputken sulkeminen? (Ratkaisu)

On kuitenkin olemassa käytännön etäisyysrajoituksia, kuten vaatimus kallistaa jätevesilinjoja, jotta ne pääsevät valumaan säiliöstä kentälle painovoiman vaikutuksesta; jos etäisyys ylittyy, tarvitaan jäteveden pumppausjärjestelmä.

Arvostamme, että jaat ajatuksesi, ja otamme mielellämme vastaan ​​kysymyksiä, kritiikkiä ja suosituksia.

Se auttoi minua paljon vuoden 2018 EGD PAT -tutkimukseni suorittamisessa.

Tarvitsin tietoa saostussäiliöistä työstämääni projektia varten, ja tämä oli varsin hyödyllistä.

Jos tyhjennyslinja kuitenkin kulkee pitkän matkan, kannattaa varmistaa, että puhdistusta ja tarkastusta varten on pääsypisteitä.

Mikä on enimmäisetäisyys septisäiliön ja talon välillä? Lue lisää, kuinka LÖYDÄT PÄÄJÄTERIVAN POISTUMISEN Vaihtoehtoisesti voit valita aiheen alla olevista läheisesti liittyvistä artikkeleista tai selata koko ARTIKKELIHAKEMISTOA. Harkitse vaihtoehtoisesti seuraavaa:

Saostussäiliön sijaintia koskevat artikkelit

 • Kyllä, sinun on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota putken kaltevuuteen, estettävä tarpeettomia mutkia, käytettävä oikeita liitäntöjä (ei 90-lukua), ja olisi viisasta sisällyttää tarkastus- ja puhdistusaukot 50-75 metrin välein putkien tukkeutumisen välttämiseksi. Doris Rooftop tuuletusaukko vai jotain muuta? rakennus? tai tuuletusaukko perustusseinässä? Vaihtoehtoisesti, ulkoneeko nurmikostasi tuuletusaukko? Niille, jotka uskovat jälkimmäiseen, säiliö voi silti löytyä kaikkialta, missä paikka sallii - yleensä se on mahdollisimman lähellä rakennusta, joka on joskus vain 10 metrin päässä. Toisin sanoen, kukaan ei tiedä missä säiliö on menemättä paikalle ja katsomatta. Katso SAOSTUKSEN LÖYDYNTI yksinkertaisten visuaalisten vihjeiden avulla tai viimeisenä vaihtoehtona viemärilinjakamera ja kaivaminen SAOSTUKSIIN, LÖYDYNTI Pidä silmällä: jos kukaan ei tiedä missä saostussäiliö on, voimme olettaa, että sitä ei ole pumpattu pitkään aikaan, mikä saa meidät uskomaan eliniän tyhjennyskentälle. Muista myös, että kun emme tiedä missä saostussäiliö on, emme tiedä kuinka vanha se on tai onko siinä kansi päällä. Saostussäiliön putoaminen on mahdollista kävellessä rappeutuneiden, kotitekoisten puukansien tai ruostuneiden metallikansien yli. Mikä on septisäiliön ja tuuletusjärjestelmän välinen etäisyys? Mitä tulee heidän ilmapumppujensa putkivaatimuksiin, Secohilla on seuraavaa sanottavaa: PIPINGValitse putkien koot, pituudet ja kiinnikkeet painehäviön minimoimiseksi. Käytä: Suora ja niin lyhyt kuin mahdollista putkisto on parempi. Käytä letkua, jonka halkaisija on suurempi kuin yksikön portti (sisähalkaisija vähintään 19 mm). Taivutuksia, joissa on suuri säde, ei käytetä kyynärpäitä. Tuuletusventtiilit, joiden halkaisija on suurempi kuin puhaltimen liitäntäaukko Pienin mahdollinen painehäviö saavutetaan käyttämällä tasaisesti käyviä venttiileitä. EasyPump, 50 West Drive, Melbourne, Florida 32904 Yhdysvallat Puh: 321-253-1999 1-800-225-4498 Sähköposti:[sähköpostisuojattu]Pienihäviöiset ilmastushajottimet ovat saatavilla Secoh EasyPumpilta. Verkkosivusto tai vähittäismyyntipiste: 2019/02/18 oli hakupäivä. lähde julkaisuhetkellä: Bill, ota vastaan ​​kiitokseni, kun esitit niin kiehtovan aiheen. Mikä on etäisyyden vaikutus aerobisten saostussäiliön ilmastimien suorituskykyyn? tai Mikä on aerobisen septisen ilmastinpumpun tapauksessa suurin sallittu letkun pituus tai etäisyys? Saatavilla on useita erilaisia ​​Secoh EL-80 septisiä pumppuja, joiden ilmansyöttönopeudet vaihtelevat 2,83 CFM:stä 4,23 CFM:iin CFM:ssä tai LPM:ssä mallista riippuen. Alla annetut Secoh-ilmastinpumppujen suorituskykykäyrät (jotka on otettu yrityksen myyntiesitteestä) osoittavat selvästi, että kun pumpun "PSI" kasvaa, virtausnopeus laskee. Pumpun nimellisarvot ilmaistaan ​​"avoin virtauksen" nopeuksina. "Avoimen virtauksen" käsitteen ymmärtäminen on välttämätöntä. On mahdollista valvoa avointa virtausta pumpun ulostulossa, koska pumpun ulostulossa ei ole vastusta. Putken pituuden lisääminen, mutkien, mutkien tai liitosten lukumäärän lisääminen tai syvyyden lisääminen, johon pumpun on työnnettävä ilmaa, pienentää todellista mitattua ilmansyöttötilavuutta aerobisen saostussäiliön ilmastimessa. septicsolutions Esimerkiksi näin yksi septisten ilmastimien myyjä ilmaisee sen: On tapana, että ilmapumpun koko määräytyy säiliön tilavuuden, säiliöön asennettujen ilmanhajottimien tyypin ja GPD:n (gallonaa päivässä) mukaan, jota järjestelmä on tarkoitettu käsittelemään. Jos oletamme, että aerobisen saostusjärjestelmän koko ja asennus olivat alunperinkin riittäviä, älä siirrä sitä yli 50 jalan päähän keskustelematta ensin Secohin tai yrityksen kanssa, joka on kehittänyt ja rakentanut aerobisen saostusjärjestelmän, kuten yllä selitettiin. Varmistaaksesi sopivan ilmansyötön aerobiseen saostussäiliöösi, saatat joutua käyttämään halkaisijaltaan suurempia letkuja tai suuremman kapasiteetin septistä pumppua. Ole varovainen, sillä jos aerobisen septisen säiliön ilman virtausnopeus, tilavuus, kesto tai CFM/LPM eivät ole riittävät, seurauksena voi olla taloudellisesti tuhoisa tilanne: septisen jätteen asianmukaisen käsittelyn laiminlyönti voi johtaa muun muassa saostusaukon varhaiseen rikkoutumiseen ja ympäröivän ympäristön saastumiseen. Olen pahoillani, etten pysty antamaan tarkempaa vastausta, kuten – kyllä, jos käytät 3/4 tuuman letkua – koska, kuten Secoh, en näe aerobista septikkoasennustasi näkökulmastani Keski-Meksikossa, joten minulla ei ole siitä lisätietoja. Soita numeroon 1-877-925-5132 tai lähetä sähköpostia[sähköpostisuojattu]ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan, Septicsolutions. Septic Solutions, 314 Center St., Dieterich, IL 62424, Yhdysvallat. Kommenttikoodin aikaisempi versio menetti KUVA – nyt korjattu. Olisi todella mukavaa, jos voisit julkaista kuvan uudelleen. Anteeksi. Mod. Ilmastusilmapumppu on 50 metrin päässä saostussäiliöstäni, ja haluan siirtää sen. Ilmapumpun lisäksi minulla on 50 jalkaa 1/2 PVC-letkua. Ihannetapauksessa haluaisin siirtää ilmapumppuni kotini takaosaan ja sijoittaa sen tuuletettuun äänieristettyyn koteloon. Onko jotain, mitä haluaisit jakaa kanssamme? Kotonani on käytössä 3,6 PSI:n ilmapumppu, malli EL-80. Onko jokin syy siihen, miksi en voi lisätä järjestelmään 50 jalan ilmaletkua huminan poistamiseksi? Ei ole totta, Drew, että saostussäiliön ja uuttokentän välisellä etäisyydellä on raja. Käytännön etäisyysrajoituksia on kuitenkin olemassa, kuten vaatimus kalteuttaa jätevesilinjoja, jotta ne pääsevät valumaan säiliöstä kentälle painovoiman vaikutuksesta.
 • Jos etäisyys ylittyy, tarvitaan jäteveden pumppausjärjestelmä. Mitä tulee saostussäiliöiden ja uuttokenttien välisiin etäisyyksiin, onko olemassa maksimi? Kiitos, kun kerroit meille
 • Arvostamme kaikkia kysymyksiä, kritiikkiä tai suosituksia. KIITOS TIEDOSTA. Vuoden 2018 EGD PAT S.F. oli minulle suuri apu, ja kiitän teitä siitä. Nämä tiedot olivat varsin hyödyllisiä, kun työskentelin saostussäiliön remontin parissa. Sitä rajoittavat sivustosi koko ja mitat, paikalliset takaiskuvaatimukset ja maan kaltevuus tai suhteellinen korkeus, joka erottaa talosi sakokaivosta (tai saostuspumpun käyttö). Jos tyhjennyslinja kuitenkin kulkee pitkän matkan, kannattaa varmistaa, että puhdistusta tai tarkastusta varten on pääsypisteitä. Saostussäiliö on noin kuinka kauas kotoa se voidaan sijoittaa? POISTU PÄÄJÄTERIVISTA, LÖYDÄ SE ja JATKA LUKEMISTA Tai voit selata koko ARTIKKELIHAKEMISTOA tai valita aiheen artikkeleista, jotka liittyvät läheisesti omaasi. Vaihtoehtoisesti, katso
 • ETÄISYYS septikkosäiliöön
 • PÄÄJÄTELIINOJEN POISULÄHDYN LÖYTÄMINEN
 • POSITIIVINEN SEPTISEN SÄILIÖN SIJAINTI
 • SEPTISEN SÄILIÖN KANNET
 • SEPTISEN SÄILIÖN SYVYYS
 • SEPTISEN SÄILIÖN SUUNNITTELUSYVYYS
 • SEPTISTÄILIÖN PAIKKAUSLAITTEET
 • SEPTIC SÄILIÖN NOUSUT
 • SEPTISEN SÄILIÖN RUOHO TAI LUMISULAT
 • SEP

Ehdotettu lainaus tälle verkkosivulle

ETÄISYYS SEPTIC TANKatInspectiin Pedia.com on online-tietosanakirja rakennus- ja ympäristötarkastuksista, testauksista, diagnosoinnista, korjauksista ja ennaltaehkäisevistä ohjeista. ETÄISYYS SAOSTUKSIIN Vaihtoehtoisesti voit katsoa tätä.

HAKEMISTO LIITTYVIIN ARTIKKEIHIN:ARTIKKELIHAKEMISTO SEPTICSYSTEMSiin

Vaihtoehtoja ovat kysymyksen esittäminen tai InspectApedia-haku käyttämällä alla olevaa HAKULAATUA.

Esitä kysymys tai hae InspectApediasta

Vaihtoehtoja ovat kysymyksen esittäminen tai haku InspectApediasta käyttämällä alla olevaa HAKULAATUA.

Teknisten arvioijien viittaukset

 • Vaihtoehtoisesti voit käyttää SEARCH BOXia kysyäksesi kysymyksen tai etsiäksesi InspectApediasta.

Etäisyys talon ja septikon ja huuhtelukentän välillä (permakulttuurin LVI-foorumi permissä)

Lähetetty yli kaksi vuotta sitten

 • 2
 • Lähetettävien siivujen kokonaismäärä: Valinnainen kiitoskirje, joka sisältää:

Sain USDA:lta vuonna 2008 apurahan rakentaa Heavy Use Area, joka koostuu betonityynystä eläinten ruokintaa varten ja muista vastaavista mukavuuksista. Joka tapauksessa USDA:n täytyi tulla paikalle ja hyväksyä sijainti maaperän tyypin, perkolaation ja muun sellaisen paskan perusteella. Joten nämä kaksi USDA:n työntekijää saapuvat, katsovat ympärilleen ja ilmoittavat, että tasopaikka näyttää olevan tyydyttävä. Nyt en ole kovin valoisa, mutta jos näen talon kuuden prosentin rinteessä, jossa on tasainen paikka, voin melko paljon arvata, että se on huuhtelukentän paikalla.

"Sinun pitäisi olla täällä sorakuoppa", hän lisää, kun nämä kaksi aivotyötä nappaavat lapiot taskustaan.

Vaikka vietinkin neljä vuotta yliopistossa kuvaillen näille kahdelle ihmiselle eroa mekaanisen kivenmurskaimen murskaaman kiven ja jäätikön tasoittaman kiven välillä, se ei koskaan riitä auttamaan heitä ymmärtämään näiden kahden välisen eron.

Jonkin ajan kuluttua voit vain pudistaa päätäsi ja pitää huulesi suljettuina.

Kuinka septinen järjestelmäsi toimii

Maanalaisia ​​jätevedenpuhdistuslaitoksia, jotka tunnetaan nimellä septiset järjestelmät, käytetään usein maaseutualueilla, joilla ei ole keskitettyjä jätevesilinjoja. Ne puhdistavat asuntojen putkistosta peräisin olevat jätevedet, kuten kylpyhuoneiden, keittiön viemärien ja pyykkien jätevedet, yhdistämällä luonnolliset prosessit vakiintuneeseen tekniikkaan. Perinteinen saostusjärjestelmä koostuu kahdesta osasta: saostussäiliöstä ja viemärikentästä, joka tunnetaan usein maaperän imeytyskenttänä. Saostussäiliön tehtävänä on hajottaa orgaanista ainesta ja poistaa kelluvat aineet (kuten öljyt ja rasvat) ja kiintoaineet jätevedestä.

Vaihtoehtoiset käsittelyjärjestelmät tukeutuvat pumppuihin tai painovoimaan, mikä auttaa saostussäiliön jätevettä valumaan erilaisten väliaineiden, kuten hiekan, orgaanisen aineen (esim. turpeen ja sahanpurun), rakennettujen kosteikkojen tai muiden väliaineiden läpi, poistamaan tai neutraloimaan saasteita, kuten taudinaiheuttajia, typpeä, fosforia ja muita epäpuhtauksia.

Ennen jäteveden laskemista ympäristöön suunnitellaan useita vaihtoehtoisia järjestelmiä jäteveden haihduttamiseen tai desinfiointiin.

Tarkemmin sanottuna tyypillinen perinteinen septinen järjestelmä toimii seuraavasti:

 1. Maanalaisia ​​jätevedenpuhdistuslaitoksia, jotka tunnetaan nimellä septiset järjestelmät, löytyy tyypillisesti maaseudulta, jolta ei ole pääsyä keskitettyihin viemärijärjestelmiin. Ne puhdistavat jätevedet asuinrakennusten putkistosta, kuten kylpyhuoneissa, keittiön viemärissä ja pyykissä syntyvästä jätevedestä, yhdistämällä luonnolliset prosessit hyvin todistettuun tekniikkaan. Yksi yleisimmistä jätevedenkäsittelyjärjestelmistä koostuu kahdesta osasta: saostussäiliöstä ja viemärikentästä, joka tunnetaan usein maaperän imeytyskenttänä. Saostussäiliön tehtävänä on hajottaa orgaanisia aineita ja poistaa kelluvia aineita (kuten öljyt ja rasvat) ja kiintoaineita jätevedestä. Nämä järjestelmät poistavat nesteen (kutsutaan jätevedeksi) saostussäiliöstä maaperään haudattuihin rei'itetyihin putkiin tai kammioihin tai muihin erityisiin laitteisiin, jotka on suunniteltu vapauttamaan jätevesi varovasti maaperään ajan myötä. Vaihtoehtoiset käsittelyjärjestelmät tukeutuvat pumppuihin tai painovoimaan auttamaan saostussäiliön jätevettä valumaan erilaisten väliaineiden, kuten hiekan, orgaanisen aineen (esim. turpeen ja sahanpurun), rakennettujen kosteikkojen tai muiden väliaineiden läpi, poistamaan tai neutraloimaan saasteita, kuten taudinaiheuttajia, typpeä ja fosforia, muiden epäpuhtauksien ohella. Ennen jäteveden laskemista ympäristöön suunnitellaan useita vaihtoehtoisia järjestelmiä jätteen haihduttamiseksi tai desinfioimiseksi.

Guadalupe-Blancon jokiviranomainen on rakentanut animoidun, vuorovaikutteisen mallin asuinalueiden septijärjestelmän toiminnasta, jonka voit tarkastella täältä.

Onko sinulla septinen järjestelmä?

On mahdollista, että olet jo tietoinen, että sinulla on septinen järjestelmä. Jos et ole varma, tässä on joitain merkkejä, jotka todennäköisimmin ovat:

 • Jos sinulla on septinen järjestelmä, saatat jo olla tietoinen tästä tosiasiasta. Tässä on joitain ilmaisimia, jotka todennäköisimmin käytät, jos et vielä tiedä:

Kuinka löytää septinen järjestelmä

Saatat jo tietää, että sinulla on septinen järjestelmä. Jos olet epävarma, tässä on joitain merkkejä, jotka todennäköisimmin ovat:

 • Katsomalla talosi "rakennettuna" piirustusta
 • Pihasi silmämääräinen tarkastus kansien ja kaivojen kansien varalta
 • Ota yhteyttä saostusjärjestelmän palveluntarjoajaan saadaksesi apua sen paikantamisessa

Epäonnistumisen oireet: Huomioi merkit!

Paha haju ei välttämättä ole ensimmäinen merkki siitä, että septinen järjestelmä ei toimi kunnolla. Minkä tahansa seuraavista merkeistä pitäisi saada sinut hakemaan asiantuntija-apua:

 • Veden palautus kotien ja yritysten viemäriin
 • Erityisen kuivalla säällä on havaittavissa, että viemärikentän ruoho on kirkkaan vihreää ja kuohkeaa. Seisovan veden tai mutaisen maaperän läsnäolo septisen järjestelmän lähellä tai kellarissa
 • Sakosäiliön ja viemärikentän ympäriltä leijuu voimakas haju

Saostussäiliön tyhjennyskentän paikantaminen

Home-Diy Septinen järjestelmä on eräänlainen viemärijärjestelmä, jota käytetään jäteveden poistamiseen kiinteistöistä, joilla ei ole pääsyä kunnallisiin viemärijärjestelmiin. if (sources.length) then this.parentNode.removeChild(sources); sitten this.error = null; this.src = varaosa; )(, arguments.target.currentSrc.replace; )(, arguments.target.currentSrc.replace; )(, arguments.target.currentSrc.replace; (//$/, "), (//$/, "), '/public/images/logo-fallback.png') on varalogon kuva. ” loading=”laiska”> ”loading=”laiska”> Saostussäiliön läpikulkemisen jälkeen vesi johdetaan viemärikenttään.

Katso myös: Kuinka usein puhdistat saostussäiliösi? (Ratkaistu)

Viemärikenttä koostuu sarjasta rei'itettyjä putkia, jotka ohjaavat jätevedet maahan ja viemärijärjestelmään (tunnetaan myös huutokentällä).

 1. Ota yhteyttä heihin saadaksesi selville, onko paikallisella kunnassasi tietueita saostusjärjestelmäsi asennuksesta. Tämä voi antaa sinulle tarkat tiedot tyhjennyskentän sijainnista. Etsi pihaltasi putkia, joissa on valkoiset korkit putkien päissä. Korkkien, joita kutsutaan valvontaporteiksi, avulla voit tarkistaa tyhjennysputkien nesteen määrän. Korkit on sijoitettu tyhjennyskentän päähän
 2. Ne on valmistettu betonista. Katso nurmikon pintaa nähdäksesi, onko siellä paikkoja, joissa maa on litistetty rinnakkain. Tätä voidaan käyttää tyhjennyskentän tunnistamiseen. Tarkista pihallasi viemärikentän indikaattorit nähdäksesi, onko niitä olemassa. Talvella ajan säästämiseksi etsi paikkoja, joissa routa sulaa nopeimmin. Kun nurmikkosi alkaa muuttua ruskeaksi kesällä lämmön ja veden puutteen vuoksi, tarkista, onko ruohossa vihreitä raitoja. Ruoho on näillä alueilla rehevää ja vihreää viemärikentän putkien tuottaman kosteuden seurauksena. Käytä pätevän organisaation palveluita viemärikentän löytämiseen
 3. Ja

Drip Cap

 • Saostusjärjestelmä on eräänlainen viemärijärjestelmä, jota käytetään jäteveden poistamiseen kiinteistöistä, joilla ei ole pääsyä kunnallisiin viemärijärjestelmiin. Korkkien, joita kutsutaan valvontaporteiksi, avulla voit tarkistaa tyhjennysputkien nesteen määrän. Etsi vihreitä raitoja nurmikolta läpi kesän, kun ruoho alkaa ruskeaa lämmön ja veden puutteen vuoksi
 • Ne ovat merkkejä terveestä ruohosta. Ruoho on näillä alueilla rehevää ja vihreää viemärikentän putkien tuottaman kosteuden seurauksena.

Kuinka kauas saostussäiliö tulisi sijoittaa talosta?

Saostusjärjestelmä on viemärijärjestelmän muoto, jota käytetään jäteveden poistamiseen kiinteistöistä, joilla ei ole yhteyttä yleiseen viemäriverkkoon. Korkkien, joita kutsutaan valvontaporteiksi, avulla voit tarkistaa tyhjennysputkien nesteen määrän. Etsi vihreitä raitoja nurmikolta kesäkuukausina, kun ruoho alkaa ruskeaa lämmön ja veden puutteen vuoksi. Koska nämä alueet saavat kosteutta viemärikentältä putkien kautta, ne näyttävät rehevältä, vihreältä.

Tässä artikkelissa

 • Etäisyyden määrä kotoa
 • Perusturvallisuusasiat
 • Ehdotuksia onnistuneeseen asennukseen

Niille, joilla ei ole pääsyä kunnalliseen viemärijärjestelmään, tarvitaan vaihtoehtoinen ratkaisu, kuten saostussäiliö ja kenttäjohdot. Näiden järjestelmien suunnittelu ja toiminta ovat melko yksinkertaisia. Saostusjärjestelmää suunniteltaessa on otettava huomioon paikallisten rakennusmääräysten vaatimukset sekä kansanterveysnäkökohdat.

Kärki

Niille, joilla ei ole pääsyä kunnalliseen viemärijärjestelmään, tarvitaan vaihtoehtoinen ratkaisu, kuten saostussäiliö ja kenttäjohdot. Suunnittelun ja toiminnan kannalta nämä järjestelmät ovat melko yksinkertaisia. Saostusjärjestelmän suunnittelussa on otettava huomioon rakentamisen vaatimukset sekä terveys- ja turvallisuusnäkökohdat.

Perusturvallisuusnäkökohdat

Jos olet sitä tyyppiä, joka mieluummin tekee asioita itse, sinun tulee tehdä tiettyjä tärkeitä toimenpiteitä ennen tämän yrityksen aloittamista. Ennen kuin aloitat säiliön reiän kaivamisen, soita paikallisille sähkönjakeluyhtiöille selvittääksesi, missä huoltolinjat sijaitsevat. Katkeutunut kaasujohto, vesijohto, puhelinlinja tai sähköliitäntä ei ole pelkästään vaarallinen, vaan sen korjaaminen voi myös olla erittäin kallista. Kun olet lopettanut reiän kaivamisen, jatka varovasti.

On myös tärkeää ymmärtää, että betoninen septinen säiliö voi painaa jopa 5 tonnia. Älä koskaan yritä asettaa betoniyksikköä reikään itse. Varmista, että reikä on käytettävissä säiliön toimituksen yhteydessä, jotta se voidaan asentaa suoraan haluttuun paikkaan.

Vinkkejä onnistuneeseen asennukseen

Suunnittele ajoissa vesihuoltosi kytkeminen päälle ennen sakosäiliön asentamista. Sinun on täytettävä säiliö vedellä heti, kun se on asetettu lopulliseen asentoonsa, jotta tämä on mahdollista. Tällä ei ole mitään tekemistä itse septisen järjestelmän kanssa, mutta se on varovainen toimenpide. Kovan kaatosateen sattuessa pohjavesi voi turvota ja saostussäiliö kellua maasta, vaikka se olisi haudattu. Jos näin käy, ota välittömästi yhteyttä pätevään ammattilaiseen. Linjoille tai itse säiliölle aiheutuneiden vaurioiden korjaaminen sekä säiliön palauttaminen alkuperäiselle paikalleen voi olla kallista ja aikaa vievää työtä.

Aluksi saatat olla varma, että muistat merkin tarkan sijainnin, kun on aika täyttää säiliö – mikä on yleensä kolmen tai viiden vuoden välein – mutta muistisi saattaa haalistua ajan myötä.

Septinen järjestelmä toimii – ja yleisiä ongelmia

Tässä artikkelissa käsitellään saostussäiliöitä, joita käytetään jätteiden hävittämiseen. Kentän mitoitus ja järjestelmän ylläpitoongelmia Leach FieldSystem -suorituskykyyn liittyvät kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita. Katso myös: Septinen järjestelmä usein kysytyt kysymykset SEPTIC SYSTEMiä koskevia artikkeleita löytyy täältä. Paikoissa, joissa ei ole kunnallisia viemärijärjestelmiä, jokainen asunto on vastuussa oman jätevedensä käsittelystä omalla kiinteistöllään, joka tunnetaan nimellä "paikan päällä oleva jätevesijärjestelmä" tai yleisemmin saostusjärjestelmä.

Yksi yleisimmistä uuttokenttätyypeistä koostuu sarjasta rei'itettyjä jakeluputkia, joista jokainen on sijoitettu soralla täytettyyn absorptiokaivantoon.

SEPTIC SÄILIÖ

Jätevedet kerätään saostussäiliöön, kun ne on poistettu asunnosta. Sakosäiliöt ovat tavallisesti kooltaan 1 000 - 2 000 gallonaa, ja ne koostuvat betonista, vahvasta muovista tai metallista mallista riippuen. Erittäin kestävät betonisäiliöt, joiden pitäisi kestää vähintään 40 vuotta, mikäli ne eivät ole vaurioituneet, ovat yleisimpiä. Monet nykyaikaiset säiliöt on suunniteltu kahdella kammiolla tehokkuuden maksimoimiseksi. Kotitalouksien jätevedet kerätään saostussäiliöön, jossa ne erotetaan ja alkavat hajota ennen kuin ne johdetaan huutokenttään.

 • Säiliössä öljy ja rasva kelluvat säiliön yläosaan, missä ne tunnetaan vaahtoina, kun taas kiinteä jäte putoaa pohjalle, jossa ne tunnetaan lietteenä.
 • Bakteerit ja muut mikro-organismit syövät säiliön pohjalla oleviin sedimentteihin, jolloin ne hajoavat anaerobisessa (ilman happea) prosessissa, joka alkaa säiliön pohjalta.
 • Kiinteät aineet ja rasva on poistettava järjestelmästä säännöllisesti, jotta se toimisi edelleen tehokkaasti.
 • Jokainen säiliöön lisätty gallona johtaa siihen, että yksi gallona puretaan uuttokenttään, uuttokaivoon tai muuhun vastaavaan käsittelylaitokseen.

Liian nopeasti säiliöön syötetty suuri määrä vettä voi päästä käsittelemättömän jäteveden öljyn ja hiukkasten ohella uuttokenttään, jossa se voi tukkia kentän ja aiheuttaa varmuuskopioinnin.

Leach Field

Oikein käytettynä uuttokenttä (tunnetaan myös nimellä "tyhjennyskenttä") on sarja rei'itettyjä putkia, jotka tyypillisesti haudataan sorakaivantoihin 18–36 tuumaa tason alapuolelle – riittävän syvälle jäätymisen välttämiseksi, mutta riittävän lähellä pintaa, jotta ilma pääsee käsiksi bakteerit, jotka puhdistavat jätevettä edelleen (katso alla oleva kuva). Vain 6 tuumaa voi erottaa sinut maanpinnasta maaperäsi tyypistä ja kunnallisista määräyksistä riippuen. Rei'itetyt putket on tapana peittää noin kahden tuuman soralla ja pintamaakerroksella, joka on 18-24 tuumaa syvä.

 • Ruohoa kylvetään usein maan yläpuolelle.
 • Uuttokenttä koostuu sorakaivoissa olevista rei'itetyistä putkista, joilla jätevesi levitetään laajalle alueelle sen puhdistamiseksi edelleen.
 • Soran ja maaperän kohtaamiseen muodostuu bakteeririkas limamatto, joka vastaa suurimmasta osasta vedenpuhdistustyöstä.
 • Huolimatta siitä, että jätevesi jäätyy paljon alhaisemmassa lämpötilassa kuin puhdas vesi, jäätyminen on silti vaarallinen kylmillä alueilla.
 • Nämä organismit muuttavat jäljelle jääneet taudinaiheuttajat välttämättömiksi kasvin ravintoaineiksi, kun taas hiekka, sora ja maa suodattavat jäljelle jääneet kiinteät aineet.
 • Jos järjestelmä toimii tehokkaasti, suodatettu jätevesi palaa pohjavesikerrokseen luonnollisen puhtaana, tässä vaiheessa ihmisravinnoksi soveltuvana vedena.
 • Vaihtoehtoiset järjestelmät voidaan sallia tilanteissa, joissa perinteiset huuhtelukentät eivät pysty toimimaan kunnolla huonon maaperän tai korkean pohjaveden vuoksi.
 • Erityisjärjestelmät voivat olla tarpeen myös tulvilta suojaavilla alueilla, joilla on tulvatasankoja, vesistöjä tai muita ekologisesti herkkiä alueita.

UUTOKENTÄN KOKO

Rei'itetyillä putkilla, jotka on sijoitettu soralla täytettyihin kaivantoihin, viemärikenttä mitoitetaan talon sänkyjen lukumäärän mukaan. Jotta järjestelmä toimisi onnistuneesti, huuhtelukentän tulee olla sopivan kokoinen maaperän tyypin ja jäteveden määrän mukaan, mikä yleensä määräytyy talon makuuhuoneiden lukumäärän mukaan. Jotta neste imeytyisi maaperään, sen on oltava riittävän läpäisevää. Seurauksena on, että mitä tiheämpi maaperä on, sitä suurempi huutokenttä tarvitaan.

 1. Parempi, että järjestelmässäsi on ylikapasiteettia kuin leikata se liian lähelle luuta.
 2. Saostussäiliön varmuuskopiointi taloosi, kerääntyminen maan pinnalle tai paikallisen pohjaveden saastuminen ovat kaikki mahdollisuuksia, jos maa ei pysty imemään nestettä.
 3. Tiheä savimaa ei ime nestettä riittävän nopeasti, mikä johtaa ruuhkautumiseen.
 4. Jos maaperä koostuu pääosin karkeasta hiekasta ja sorasta, se saattaa valua niin nopeasti, että käsittelemätön jätevesi voi myrkyttää pohjavesikerroksen tai vahingoittaa ympäröiviä vesistöjä.
 5. Vaihtoehtoiset järjestelmät voidaan sallia tilanteissa, joissa perinteiset huuhtelukentät eivät pysty toimimaan kunnolla huonon maaperän tai korkean pohjaveden vuoksi.

Nämä järjestelmät maksavat joskus kaksi tai kolme kertaa niin paljon kuin tavallinen järjestelmä ja vaativat huomattavasti enemmän huoltoa. Tulvatasankojen, vesistöjen ja muiden ekologisesti herkkien paikkojen läheisyydessä voidaan myös tarvita erityisjärjestelmiä ihmisten ja omaisuuden suojelemiseksi.

SEPTISEN JÄRJESTELMÄN HUOLTO VAADITTAA

Jos pidät hyvää huolta järjestelmästäsi, sinut palkitaan vuosien ongelmattomalla toiminnalla. Saostussäiliön säännöllinen pumppaus on välttämätöntä säiliöön kertyneen hiukkasten (lietteen) ja rasvakerroksen (vaahto) poistamiseksi. Lopulta kiintoaineet vuotavat yli ja roiskuvat uuttokenttään, mikä heikentää sen tehokkuutta ja lyhentää sen käyttöikää, jos näin ei tehdä. Tukkeutuneen uuttokentän kunnostaminen on vaikeaa, ellei mahdotonta; siksi jatkuva pumppaus on välttämätöntä!

 • Ruoanvalmistusrasvat, -rasvat ja -hiukkaset voivat myös huuhtoutua huuhtelukenttään, jos säiliö on liian pieni käytettävälle vesimäärälle tai jos säiliö on säännöllisesti täynnä.
 • Ylimääräinen vesi, joka aiheutuu liiallisesta asuinkäytöstä tai pihan viemäröinnistä, voi ylittää järjestelmän, kuljettaa öljyä ja hiukkasia uuttokenttään ja aiheuttaa sen ylivuodon.
 • Älä myöskään yritä pestä viikon pyykkiä viisihenkiselle perheelle yhdessä päivässä.
 • Järjestelmän ylikuormituksen minimoimiseksi on toteutettava seuraavat toimenpiteet:
 • Saat vuosia ongelmattoman palvelun, jos pidät järjestelmästäsi hyvää huolta. Jotta kiintoaine (liete) ja rasvakerros (vaahto) voidaan poistaa säännöllisesti säiliöstä, säiliö on pumpattava säännöllisesti. Kiintoaine vuotaa lopulta yli ja valuu uuttokenttään, mikä heikentää sen tehokkuutta ja lyhentää sen käyttöikää, jos tätä ei estetä. Tukkeutuneen uuttokentän kunnostaminen on vaikeaa tai mahdotonta
 • Siksi rutiinipumppaus on välttämätöntä! Yleisin syy septisten järjestelmien ennenaikaiseen epäonnistumiseen on säiliön tyhjennys epäonnistuminen. Lisäksi, jos säiliö on liian pieni käytettävälle vesimäärälle tai se vuotaa yli säännöllisesti, myös ruoanlaittorasvat, öljyt ja hiukkaset voivat huuhtoutua uuttokenttään. Aina kun rasvat, öljyyhdisteet ja kiinteät aineet päätyvät uuttokenttään, ne voivat tukkia biologisen maton, joka muodostuu kohtiin, joissa uuttokaivannot kohtaavat maaperän ja estää sitä suorittamasta velvollisuuttaan suodattaa jätevettä tehokkaasti. Raskas kotitalouskulutus tai pihan viemäröinti voi aiheuttaa järjestelmän ylikuormituksen, mikä johtaa öljyn ja hiukkasten kulkeutumiseen uuttokenttään. Pihan viemäröinti tulee ohjata pois huutokentältä vaikeuksien välttämiseksi. Älä myöskään yritä pestä viikon pyykkiä viisihenkiselle perheelle yhdessä päivässä. Kuorman pitäminen hallinnassa auttaa pidentämään järjestelmän käyttöikää ja pitämään sen käynnissä huipputeholla. Järjestelmän ylikuormituksen estäminen koostuu seuraavista vaiheista.

Vältä lisäksi huuhtelemasta sedimenttejä, vahvoja kemikaaleja ja melkein kaikkea muuta kuin biologista jätettä ja valkoista wc-paperia. Vältä jätehuoltoa keittiössä. Jos sinulla todella on sellainen, säilytä se vain pienille ei-lihapaloille. Vältä kemikaalien tai maalien huuhtelua WC:ssä, koska monet kemikaalit voivat tuhota hyödyllisiä mikro-organismeja tai aiheuttaa veden saastumista ympäröivällä alueella. Vältä seuraavien huuhtelua wc:ssä:

 • Vältä lisäksi huuhtelemasta kiinteitä aineita, vahvoja kemikaaleja ja melkein kaikkea muuta kuin biohajoavaa roskaa ja valkoista wc-paperia. Jätteiden käyttöä tulee välttää. Käytä sitä vain pieniin muihin kuin lihajäämiin, jos sinulla on sellainen. Kemikaaleja ja maaleja ei saa huuhdella WC:stä, koska monet niistä voivat tappaa hyödyllisiä mikro-organismeja tai aiheuttaa veden saastumista ympäristössä. Näitä esineitä ei saa huuhdella wc:stä alas.
Katso myös: Kuinka usein pumpataan saostussäiliötä? (Täydellinen vastaus)

On suositeltavaa laittaa ruohoa huutokentän päälle ja välttää ajamista tai pysäköimistä lähistöllä. Viemärikentän päälle asetettu liiallinen paino saattaa puristaa maata, mikä heikentää sen tehokkuutta viemärikenttänä. Viemäriputket voivat myös tukkeutua puista ja kasveista, joilla on invasiivisia juuria. Uuttokentän vahingoittumisen estämiseksi on ryhdyttävä seuraaviin toimenpiteisiin:

 • Raskaita koneita ei saa ajaa, pysäköidä tai säilyttää huuhtelukentän (tai saostussäiliön) päällä. Kannen, pation, uima-altaan tai minkä tahansa muun rakenteen sijoittaminen huuhtelukentän päälle on kielletty. Poista huutokentältä kaikki suuret puut tai muut syväjuuriset kasvit. Ruoho on tehokkain maanpeite.

Huolellisellakin käytöllä ja säännöllisellä huollolla ei kuitenkaan ole taattua, että uuttokentät selviävät loputtomiin. On väistämätöntä, että maaperä kyllästyy jätevedestä liuenneilla alkuaineilla ja että maa ei pysty enää imemään sisään tulevaa vettä. Hajuisen kostean alueen esiintyminen huuhtelukentän päällä sekä talon putkiston varmuuskopiot ovat usein ensimmäisiä merkkejä siitä, että jotain on vialla. Monet kunnat velvoittavat septisten järjestelmien suunnitteluun sisällyttämään toisen "varavuotokentän" siinä tapauksessa, että ensimmäinen kenttä epäonnistuu.

Hyvin rakennetun ja huolletun järjestelmän tulee kestää vähintään 20-30 vuotta, ellei sitä pidempään. Muutaman kyynelten jälkeen alkukenttä paranee luonnollisesti ja sitä voidaan käyttää uudelleen tilanteen niin vaatiessa. Lisätietoja septisen järjestelmän ylläpidosta löytyy täältä.

SEPTISEN JÄRJESTELMÄN SUORITUSKYKYONGELMIA

Huono alkuperäinen suunnittelu, väärinkäyttö tai fyysiset vauriot, kuten raskaiden kuorma-autojen ajaminen huuhtelukentän yli, ovat useimpien septisten järjestelmien ongelmien perimmäisiä syitä. Seuraavassa on esimerkkejä yleisistä tilanteista, jotka voivat aiheuttaa septisen järjestelmän huonon toiminnan: Putkityöt kotona. tukkeutuneet tai riittämättömät putkiston tuuletusaukot, tukos kodin ja sakosäiliön välillä tai talosta johtavan viemärijohdon riittämätön nousu ovat kaikki mahdollisia syitä. Viemärisäiliön ja huuhtelukentän liitäntä Saostesäiliön ja huutokentän tukos, joka johtuu suljetusta tai vaurioituneesta säiliön poistoaukosta, puiden juurien aiheuttamasta uuttokenttään johtavasta tukkeutuneesta linjasta tai säiliöstä yli vuotaneiden sedimenttien aiheuttamasta tukkeutumisesta Putket huutokentässä.

 1. Suurimman osan ajasta puiden juuret eivät pääse sorapedin läpi rei'itettyyn putkeen.
 2. Vähentyneet virtaukset, jotka saavutetaan käyttämällä virtauksenrajoittimia ja matalavirtaushanoja ja kalusteita, voivat olla hyödyllisiä.
 3. Kausiluonteisen korkean pohjaveden vuoksi kaivantojen ympärillä oleva maaperä voi kyllästyä, mikä heikentää maaperän kykyä imeä jätevettä.
 4. Tämä voidaan usein korjata lisäämällä maanalaisia ​​viemäriä tai verhokaivoja, jotka pysäyttävät veden virtauksen huuhtelukentän alueelle ja laskevat pohjaveden pintaa viemärijärjestelmän välittömällä alueella.
 5. Katso myös: Kuka minun pitäisi palkata, jotta voin tehdä per-testin?
 6. Onko mahdollista, että septiset järjestelmät kestävät eliniän?
 7. Septisen järjestelmän tarkastuksen suorittaminen Milloin on paras aika tehdä Perc-testi?
 8. WellSEPTIC-JÄRJESTELMÄN tarkasteluKatso kaikki SEPTIC SYSTEMarticles Palaa sivun alkuun

Voitko ajaa kuorma-autoa saostussäiliön yli?

Onko mahdollista ajaa kuorma-autolla sakosäiliön yli? Onko mahdollista ajaa sakosäiliön yli?

Osaatko ajaa kuorma-autoa tai ajoneuvoa sakosäiliön yli? Vastaus on, että teknisesti voit, mutta sinun ei pitäisi, ja sinun tulee perehtyä siihen liittyviin riskeihin.

Onko mahdollista ajaa septisen viemärikentän yli? Ei ole olemassa virallista numeerista arvoa, joka määrittelee suurimman painomäärän, jonka maanalainen sakosäiliö voi kestää. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että on erittäin suositeltavaa välttää ajoneuvojen tai raskaiden koneiden ajamista tai pysäköintiä septisen järjestelmän alueella tai sen läheisyydessä. Saostussäiliön altistaminen muun muassa kuorma-autojen, autojen tai traktoreiden aiheuttamalle huomattavalle painolle ja tekemällä niin pitkään, lisää järjestelmän vaurioitumisriskiä.

 1. Se tuo mukanaan täyden joukon kalliita septisten järjestelmien ongelmia.
 2. Joidenkin golfkärryjen painosta johtuen, erityisesti ne, jotka ovat täynnä ihmisiä, saostussäiliösi saattaa kokea liiallista stressiä.
 3. Saostussäiliön, saostusputken tai viemärikentän yli ajaminen voi vahingoittaa merkittävästi saostusjärjestelmääsi, puhumattakaan siitä, että se on vaarallista.
 4. Pitäisikö sinun pysäköidä autosi saostussäiliön päälle?
 5. Jätevesisäiliöitä ei saa missään tapauksessa rakentaa autotallien tai ajoteiden alle.
 6. Jos se on mahdollista, rajaa alue, jonka alle septisäiliösi asennetaan.

Pysäköintiä tai ajoa saostussäiliön yli on todellakin vältettävä hinnalla millä hyvänsä, ja tämä pätee erityisesti rankkasateen aikana. Juuri tällä hetkellä saostussäiliöjärjestelmäsi on herkin häiriöille ja vaurioille.

Entä jos rakennat rakenteita tai rakennat olemassa olevia rakenteita saostussäiliöösi?

pääsy saostussäiliöön pumppausta varten. Kaikenlaisen rakennuksen rakentaminen sakkosäiliön minkä tahansa osan päälle ei ole koskaan viisas päätös. Saostussäiliön rajallisesta pääsystä johtuen yleisin vaikeus, jonka tämä aiheuttaa, on se, että saostusten huolto (kuten säännöllinen pumppaus) ja korjaaminen vaikeutuvat tai vievät aikaa. Huomattavalla osalla asunnon- ja yritysomistajista on jätevesisäiliönsä piilossa puisten kansien, uima-altaiden, ajotteiden tai muiden rakennusosien alle.

 • Saostussäiliön päälle rakentaminen voidaan korjata asentamalla irrotettavat laudat tai sulkuovet, jotka mahdollistavat käytännöllisen pääsyn saostussäiliöön säilyttäen silti esteettisen viehätyksen.
 • Vaikka viemärikenttäsi käyttää sitä ympäröivää maaperää puhdistaakseen saostusaltaan virtauksen, saostussäiliösi ei.
 • Sitä tosiasiaa, että rakennat suurelle alueelle, joka sisältää viemäriveden, joka on äärimmäisen epähygieenistä, ei ole vielä tullut keskusteluun esille.
 • Varmista, että pääset helposti käsiksi säiliöön, koska sitä tarvitaan määräaikaisissa tarkastuksissa ja kunnossapidossa sekä hätäkorjauksissa.
 • Se ei ole vain epäkäytännöllistä, vaan se on myös kohtuuttoman kallista.
 • Ihmisten ja eläinten terveydelle on äärimmäisen haitallista, jos haitallisia kaasuja vuotaa jätevedenkäsittelyjärjestelmästä ja ympäristöön.
 • Viemärikentän päälle rakentaminen tiivistää maaperää ja voi vahingoittaa maanalaista järjestelmää, mikä voi johtaa sakosäiliön vaurioitumiseen.

Ei, septisen viemärikentän poikki ajamista ei myöskään suositella missään olosuhteissa.

Tarvittaessa sinun tulee ajaa septisen uuttokentän yli varmistaaksesi, ettei pitkäaikaista haittaa aiheudu.

Jos sen yli ajettaisiin säännöllisesti, järjestelmän täyttömäärä varmasti laskee ja ilman liikkuminen järjestelmässä vaarantuisi.

Yleisenä turvatoimena on syytä muistaa, että auton ajaminen tai pysäköiminen viemäripellolle voi heikentää viemärikentän suorituskykyä maaperän tiivistymisen ja kunnollisen ilman liikkeen puutteen vuoksi lisääntyneen pinta-alan vuoksi.

South End on kaupunginosa kaupungin sydämessä.

Muista siis, että olemme vain napsautuksen päässä.

Olemme myös erikoistuneet vuotojen havaitsemiseen; ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. South End Plumbing on yksi harvoista organisaatioista, jotka tarjoavat sinulle sitomattoman tarjouksen. Voit varata vierailun soittamalla meille numeroon 704-919-1722 tai täyttämällä verkkolomakkeen.

Saostussäiliön ja viemärikentän sijainti

Paikan päällä olevia saostusjärjestelmiä käytetään jätevesien vastaanottamiseen ja käsittelyyn kodeissa, jotka eivät ole yhteydessä kunnalliseen jätevesihuoltojärjestelmään. Saostusjärjestelmä koostuu kolmesta osasta: saostussäiliöstä, viemärikentästä ja putkistosta. Asunnonomistajana on sinun vastuullasi käyttää ja huoltaa saostusjärjestelmäsi oikein, jotta vältytään järjestelmävialta. Esimerkiksi alueesi lainsäädännöstä riippuen saatat joutua pumppaamaan sitä säännöllisesti. Huoltotoimenpiteitä on kuitenkin mahdotonta suorittaa, jos et tiedä missä säiliö sijaitsee.

Noudatettavat vaiheet saostussäiliön ja tyhjennyskentän paikallistamiseksi

Kiinteistösi saostussäiliön suunnittelijan ja rakentaneen urakoitsijan olisi pitänyt toimittaa kaavio paikalliselle terveysviranomaiselle ennen projektin aloittamista. Jos sinulla on urakoitsijan yhteystiedot, voit pyytää heiltä kaavion, jonka avulla voit määrittää sakosäiliösi sijainnin. Jos sinulla ei ole kopiota kaaviosta, voit pyytää sellaisen paikallisilta viranomaisilta. Riippuen siitä, sisälsivätkö asennetut järjestelmät sähkökomponentteja, kaavio voi olla saatavilla alueellisista rakennusosastoista.

 • Jos et löydä säiliötä tämän kaavion avulla, sinun on tutkittava enemmän maata sen sijainnin määrittämiseksi.
 • Urakoitsija voi toimittaa kaavion, jos sinulla on heidän yhteystietonsa, ja voit käyttää sitä löytääksesi saostussäiliösi, jos sinulla on.
 • Muussa tapauksessa voit ottaa yhteyttä paikalliseen viranomaiseen saadaksesi kopion kaaviosta.
 • Saostussäiliön ja tyhjennyskentän tarkan sijainnin määrittämisessä tämä grafiikka voi olla varsin hyödyllinen.
 • Heti kun olet löytänyt kellaristasi viemäriputken, voit käyttää sitä selvittääksesi, mistä viemärilinja lähtee kotisi ulkoseinän kautta.
 • Tämän seurauksena on todennäköistä, että säiliö sijoitetaan rakennuksen kulman taakse.

Vinkkejä septisen säiliön paikantamiseen

Käyttämällä kellarissasi olevaa viemäriputkea oppaana voit selvittää, mistä viemärilinja lähtee kotisi ulkoseinän kautta. Saostussäiliö sijoitetaan muutaman metrin päähän asunnosta ja poistoputki voi olla 30 tai 45 asteen kulmassa maahan nähden.

Tämän seurauksena on ajateltavissa, että säiliö sijoitetaan sen kulman taakse, missä säiliö tällä hetkellä on. Aloita pistorasiasta ja kulje ympäri taloa ympyrässä, kunnes löydät saostussäiliön.

 • Saostussäiliön kansi saattaa olla mahdollista löytää alta metallinpaljastimen avulla, jos se on haudattu. Vältä terästä tai muuta metallia sisältävien jalkineiden käyttöä, jotta vältytään häiritsemästä ilmaisimen lukemia
 • Sen sijaan voit käyttää huuhdeltavaa lähetintä, joka huuhdellaan alas wc:stä ja jota seurataan vastaanottimen avulla. Saostussäiliöiden osalta voimakkain signaali näkyy säiliön imualueen lähellä.

Riippuen siitä, onko septinen säiliö maan päällä vai alla, saatat joutua kaivamaan siihen päästäksesi. Saostussäiliöiden rakennusmateriaaleja ovat betoni, lasikuitu tai muovi, ja niiden muoto voi vaihdella pitkänomaisesta lieriömäiseen suorakaiteen muotoiseen. Suurin osa nykyaikaisista saostussäiliöistä on kannet sijoitettu säiliön keskelle, ja kannen tulisi useimmissa tapauksissa olla kolmen jalan sisällä maanpinnasta. Erilaisista olosuhteista, kuten maanviljelystä ja muusta kiinteistön ihmisen toiminnasta riippuen, on kuitenkin mahdollista, että se on huomattavasti syvemmällä.

Lisäksi voit käyttää pientä terästankoa maan mittaamiseen paikantaaksesi tarkalleen säiliön sijainnin, kun jatkat kaivamista.

Säiliön tarkastus

Riippuen siitä, onko septinen säiliö maan päällä vai alla, saatat joutua kaivaamaan päästäksesi siihen. Saostussäiliöiden rakennusmateriaaleja ovat betoni, lasikuitu tai muovi, ja niiden muoto voi vaihdella pitkänomaisesta pyöreään suorakaiteen muotoiseen. Ihannetapauksessa kannen tulisi olla kolmen jalan sisällä maanpinnasta, missä useimpien uusien saostussäiliöiden kannet on sijoitettu keskelle. Mutta riippuen monista asioista, kuten maataloudesta ja muusta kiinteistöllä tapahtuvasta ihmisen toiminnasta, on todennäköistä, että se on syvempää.

Lisäksi voit käyttää pientä terästankoa maan mittaamiseen, jotta voit määrittää tarkalleen säiliön sijainnin, kun kaivaat kauemmaksi.

Johtopäätös

Voit tunnistaa sakosäiliösi ilman ammattilaisen apua, mutta on hyvä idea, että joku, joka on asianmukaisesti koulutettu sakokaivoon, tarkastaa ja huoltaa sinun puolestasi. Säiliössäsi oleva jätevesisuodatin tulee pestä avoimeen saostussäiliöön mieluummin kuin pihallasi maahan, jos säiliössäsi on sellainen. Saattaa myös olla hyvä idea tehdä muistiin saostusaltaan sijainti, kun se on löydetty. Tästä on hyötyä kaikille muille, jotka saattavat tarvita pääsyä saostussäiliöön tulevaisuudessa.

Saostussäiliöistä vapautuu palavia ja vaarallisia kaasuja, minkä vuoksi ne on sijoitettava avoimelle alueelle.

Kuinka valita paras sijoituspaikka septiseen tyhjennyskenttään – Aivovuoto: Septiset palvelut ratkaisemaan ongelmasi

Voit tunnistaa sakosäiliösi ilman ammattilaisen apua, mutta on hyvä idea, että joku, joka on koulutettu saostusaltaan kunnossapitoon, tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti sinun puolestasi. Jos säiliösi on varustettu jätevesisuodattimella, se tulee huuhdella avoimeen saostussäiliöön mieluummin kuin pihallasi. Lisäksi voi olla hyödyllistä tehdä muistiin septisäiliön sijainti sen havaitsemisen jälkeen. Tässä annetuista tiedoista on hyötyä kaikille muille, jotka saattavat tarvita pääsyä saostussäiliöön tulevaisuudessa.

Saostussäiliöiden läsnäolo ulkona on välttämätöntä palavien ja vaarallisten kaasujen vapautumisen vuoksi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 18/08/2023

Views: 5573

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.