Lähetys Chimestä PayPaliin (2024)

Lähetys Chimestä PayPaliin (1) Soittoääni

Lähetys Chimestä PayPaliin (2)

Byron Muehlberg

Opas

23. syyskuuta 2022

Yhteistyökumppanin paljastaminen

PayPal jaSoittoääni® ovat kaksi Yhdysvaltain suosituinta mobiilimaksusovellusta. Chimellä on yli 12 miljoonaa asiakasta eri puolilla maata, ja se tarjoaa erinomaisen mobiilipankkisovelluksen ja pankkikortin. Toisaalta,PayPalon maailman suurin mobiilimaksusovellus, joka tarjoaa nopeat online-siirrot kymmenien miljoonien käyttäjätilien välillä, jotka voidaan tunnistaa sähköpostiosoitteista ja käyttäjätunnuksista.

Kuitenkin niiden suosiosta huolimatta se onmahdotonta siirtää Chimestä suoraan PayPaliinkoska näitä kahta alustaa ei ole yhdistetty niin, että se mahdollistaisi suorat rahansiirrot tilien välillä.

Vaikka on mahdollista lähettää rahaa Chimestä PayPaliin epäsuorasti, suosittelemme, ettei sitä siirretä eri valuuttojen välillä. Yksi kalleimmista tavoista siirtää rahaa ulkomaille, PayPal veloittaa kohtuuttomia valuuttakurssimarginaaleja kansainvälisistä rahansiirroista, ja suosittelemme etsimään vaihtoehtoja sen sijaan:

Löydä paras tarjous reaaliajassa:

Kuinka siirtää rahaa Chimestä PayPaliin

 • 01. 1 — Vieritä alaspäin käyttämällä samaa sovellusta
 • 02. 2 — Siirto yhteisen pankkitilin kautta, vieritä alas
 • 03. 3 — PayPal-pankkikortin käyttäminen vieritä alaspäin
 • 04. Mitä tulee välttää lähetettäessä Chimestä PayPaliin, vieritä alaspäin

Lähetys Chimestä PayPaliin (3)

Chime on finanssiteknologiayritys, ei pankki. The Bancorp Bank, N.A. tai Stride Bank, N.A. tarjoamat pankkipalvelut ja pankkikortti; Jäsenet FDIC. Credit Builder -kortti, jonka on myöntänyt Stride Bank, N.A.

Kuinka siirtää rahaa Chimestä PayPaliin

Rahan lähettäminen Chimestä PayPaliin ei ole aivan yhtä helppoa kuin rahan siirtäminen tavalliselta pankkitililtä PayPaliin. Tämä johtuu siitä, että Chimeä pidetään prepaid-tilinä eikä koko pankkitilinä, ja se tarkoittaa, että sinun onluottaa epäsuoriin menetelmiinsaada työ tehtyä. Sinulla on laajasti ottaen seuraavat kolme vaihtoehtoa:

 1. Käytät joko PayPalia tai Chimea alusta loppuun.
 2. Käytät jaettua pankkitiliä (jos lähetät itsellesi).
 3. Lähetät rahaa PayPal-pankkikortille.

Lähetys Chimestä PayPaliin (4)

Suosittelemme budjetoimaan kaksi tai kolme päivää tälle prosessille, jos aloitat tyhjästä. Pankkitilin yhdistäminen palveluun tai uuden tilin avaaminen voi kestää jonkin aikaa.

Käymme kunkin vaihtoehdon läpi yksityiskohtaisemmin alla:

Vaihtoehto 1 – Käytä samaa sovellusta

Lähetys Chimestä PayPaliin (5)

Ehkä yksinkertaisin tapa lähettää rahaa Chimestä jonkun toisen PayPal-tilille, tämä menetelmä sisältää yhden kahdesta vaihtoehdosta. Ensin voit avata PayPal-tilin itse (sillä on hyvä mahdollisuus, että sinulla on jo sellainen) ja tallettaa rahaa muulta kuin Chimen pankkitililtä (pankkitilisi yhdistämisen jälkeen, mikä voi kestää jopa kolme työpäivää.) Vaihtoehtoisesti, Vastaanottajasi voisi avata Chime-tilin, mikä tarkoittaisi, että hän voisi saada sinulta saamasi rahat nopeammin, koska heidän ei tarvitse yhdistää pankkitiliä saadakseen ne. Molemmat vaihtoehdot ovat ilmaisia, ja rekisteröityminen on nopeaa.

 • Paras:Rahan lähettäminen PayPalilla toiselle henkilölle Chimen kautta tai päinvastoin.
 • Mitä tarvitset:PayPal-tili tai edunsaaja, jolla on Chime-tili.
 • Kustannus:Ei mitään.
 • Nopeus:Minuutit (saatpa sitten PayPalin tai edunsaajasi Chimen).

Vaihtoehto 2 – Siirto yhteiselle pankkitilille

Lähetys Chimestä PayPaliin (6)

Voit siirtää rahaa Chimestä PayPaliin yhdistämällä yhteisen pankkitilin joko verkossa tai näiden kahden alustan mobiilisovellusten kautta. Aloitaksesi tarvitset Chime- ja PayPal-tilit, joilla on sama nimi kuin toisella yhdysvaltalaisella pankkitilillä. Tämän jälkeen voit linkittää pankkitilisi molempiin palveluihin ja siirtää rahaa Chimestä pankkitilillesi ja lopuksi PayPaliin.

 • Paras:Rahan lähettäminen itsellesi.
 • Mitä tarvitset:Yhdysvalloissa sijaitseva pankkitili, PayPal-tili ja Chime-tili.
 • Kustannus:Ei mitään (niin kauan kuin valuuttamuunnoksia ei tehdä).
 • Nopeus:2-3 päivää.

Vaihtoehto 3 – Käytä PayPal-korttia

Lähetys Chimestä PayPaliin (7)

Viimeinen vaihtoehto sinulla on tilata PayPal-debit MasterCard, jota voit käyttää siltana PayPal-tilisi ja Chime-tilisi välillä samalla tavalla kuin sekkitilin kanssa. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on jo PayPal-pankkikortti, mutta se voi olla hidas vaihtoehto, jos sinun on tilattava kortti ensin.

 • Paras:Rahan lähettäminen itsellesi (jos sinulla on jo PayPal-pankkikortti).
 • Mitä tarvitset:PayPal-debit MasterCard, PayPal-tili ja Chime-tili.
 • Kustannus:Ei mitään tavallisissa siirroissa (katso lisää maksuistatässä).
 • Nopeus:7-10 päivää.

Lähettäminen Chimesta PayPaliin: mitä tulee välttää

Jos aiot lähettää rahaa Chimestä PayPaliin samassa valuutassa, prosessin pitäisi olla täysin ilmainen. Jos kuitenkin aiot tehdä valuuttamuunnoksen missä tahansa vaiheessa matkaa, niinkustannukset voivat noustahyvin nopeasti, samoin tapahtuu todennäköisestiPaypalista SkrilliintaiPaypalista Moneygramiin.

Tämä voi tapahtua kahdella tavalla, jos PayPal-tilisi on muussa valuutassa kuin Yhdysvaltain dollareissa. (Chime-tilit ovat aina Yhdysvaltain dollareissa, koska palvelu on saatavilla vain Yhdysvalloissa.) Ensinnäkin voit muuntaa varat dollareiksi PayPalissa suoraan saldostasi, jolloin PayPal suorittaa valuutan muuntamisen. Vaihtoehtoisesti voit tallettaa rahat PayPal-tililtäsi pankkitilillesi Yhdysvaltain dollareina, jolloin pankkisi suorittaa valuutan muuntamisen.

Huono uutinen on, että molemmat vaihtoehdot ovat kalliita, koska sinulta veloitetaan erittäin vaihteleva, läpinäkymätönvaluuttakurssimarginaaliMaksu 2,5–4,5 % PayPalissa (ja joskus jopa korkeampi pankin kanssa) valuuttojen muuntamisesta.

Me Monitollasuosittele vastaanPayPalin käyttäminen valuuttojen vaihdossa, varsinkin kun lähetät rahaa toiseen maahan ja toiseen valuuttaan. Sen sijaan, jos aiot lähettää rahaa ulkomaille, suosittelemme, että teet tavallisenpankkisiirtoyhteen monista kansainvälisistä rahansiirroistaasiantuntijapalvelutsiellä – useimmat niistä antavat sinun hyödyntää maksuja ja valuuttakursseja, jotka tulevat vastaanmurto-osan kustannuksistaPayPalista tai suurista pankeista.

Tee haku Moniton reaaliaikaisessa vertailukoneessa alla saadaksesi työt valmiiksi nopeasti ja helposti:

Vertaa rahansiirtopalveluita

PayPal-siirrot Iso-Britanniasta Puolaan: Varo maksuja 28.5.2021 - Byron MühlbergParas luottokortti matkustamiseen Meksikoon 30. kesäkuuta 2023 - Byron MühlbergAvaa yhdysvaltalainen pankkitili verkossa 26. heinäkuuta 2023 – kirjoittanut François BriodVihreän kortin hakeminen 21. joulukuuta 2022 - kirjoittanut Jarrod SudaUnregarded Entity LLC:t: Merkitys ja miten perustaa yksi vuonna 2022 25.11.2022 - kirjoittanut Jarrod SudaKuinka katsella intialaisia ​​televisiokanavia Yhdysvalloissa 21. lokakuuta 2022 - Byron MühlbergKuinka soittaa Yhdysvaltoihin Isosta-Britanniasta 23. toukokuuta 2023 - Olivia WilleminPankit pitävät nykyisestä 13. huhtikuuta 2023 - Byron MühlbergFDIC-vakuutus vuonna 2023: Onko rahasi turvassa pankissa? 20. maaliskuuta 2023 – kirjoittanut Jarrod SudaHelpoimmin avattavat yhdysvaltalaiset tilit 11. toukokuuta 2023 – Byron MühlbergDollari - Marokon dirham MoneyGramilla (USD:sta MAD:iin) 14. maaliskuuta 2023 - kirjoittanut Jarrod Suda

Miksi luottaa Monitoon?

Olet luultavasti aivan liiankin tuttu rahan lähettämisen ulkomaille usein törkeistä kustannuksista. Kohdattuaan itse tämän turhautumisen vuonna 2013, perustajat François, Laurent ja Pascal käynnistivät reaaliaikaisen vertailukoneen vertaillakseen maailman parhaita rahansiirtopalveluita. Nykyään noin 8 miljoonaa ihmistä luottaa Moniton palkittuihin vertailuihin, arvosteluihin ja oppaisiin joka vuosi, ja suosituksemme tukena ovat miljoonat hinnoittelutietopisteet ja kymmenet asiantuntijatestit, joiden avulla voit tehdä älykkäimmät päätökset luottavaisin mielin.

Lisätietoja Monitosta

 • Lähetys Chimestä PayPaliin (19)

  Yli 15 miljoonaa käyttäjää luottaa Monitoon ympäri maailmaa.

 • Lähetys Chimestä PayPaliin (20)

  Moniton asiantuntijat käyttävät tuntikausia palveluiden tutkimiseen ja testaamiseen, jotta sinun ei tarvitse.

 • Lähetys Chimestä PayPaliin (21)

  Suosituksemme ovat aina puolueettomia ja riippumattomia.

Lähetys Chimestä PayPaliin (2024)

FAQs

When someone sends you money on PayPal does it go to your bank account? ›

Where does the money go when someone sends you money via PayPal? When someone sends you money via PayPal, it goes straight into your PayPal account. You then have the option of leaving the money in your PayPal account as a credit or transferring it to your bank account or visa debit card.

Why is PayPal not allowing me to withdraw money? ›

Account limitations prevent you from completing certain actions with your account, such as withdrawing, sending, or receiving payments. These limitations may be implemented when we see activity that seems unusual or suspicious. This is intended to help protect our customers – both buyers and sellers.

Can I request money on PayPal for free? ›

It's free for a friend in the US to send you a payment funded by their own PayPal balance, or their linked bank account – so, this may be an option Otherwise, there will be a fee to pay for the transaction.

How do you ask for money from someone? ›

Here are a few best practices on how to ask someone for money politely.
 1. Be Honest And Open. It is crucial you're being honest about why you need the money. ...
 2. Have A Plan In Place. Coming up with a plan of attack to solve your financial situation is an essential item on your to-do list. ...
 3. Put It In Writing.
Nov 20, 2022

Can I withdraw money on PayPal without linking a bank account? ›

Can I withdraw money from PayPal without a bank account? Depending on your jurisdiction that your PayPal account is in, you can request a paper check to a destination of your choice, or you can withdraw your account balance to a PayPal Debit Card where you can then withdraw cash from any ATM.

When someone sends you money on PayPal What do they see? ›

When you use your PayPal account to send and spend, we'll only share the information that's appropriate to complete your transaction. So when you send money to a friend for last night's dinner bill, she'll see your name and email address, not your bank account number.

Is PayPal a safe way to receive money from strangers? ›

PayPal is considered one of the safest ways to receive money online. All PayPal transactions are protected by advanced data encryption. PayPal also offers seller protection protocols to prevent fraudulent activities and make the platform safe for sellers.

Can I send money from PayPal to cash App? ›

No! There is no option to transfer money directly from PayPal to the Cash app. However, you can transfer money to your linked bank account, then to the Cash app. Or, you can get the Cash App Cash Card and link it to PayPal.

How long does PayPal hold your money? ›

How long will PayPal hold your funds for? Your funds are usually held for up to 21 days. However, there are several things you can do to expedite this timeline. (You can also read our User Agreement for more information on other holds and reserves we may place on your account.)

How to send money from PayPal to Cash App without bank account? ›

This is a blue button at the top of the Wallet page. Click Link a debit or credit card. Then, use your Cash Card details to link it to your PayPal account. Now you can directly transfer money from PayPal to Cash App.

What does a real PayPal email look like? ›

Our emails will always address you by your first and last names or by your business name. We never say things like "Dear user" or "Hello PayPal member.” Asks you to click on links that take you to a fake website. Always check links in an email before you click them.

Can you look up someone on PayPal? ›

When finding someone on PayPal, it is necessary to know the e-mail or username with which they are registered. It is important to remember that PayPal is a platform with many security tools, so finding others without the corresponding data is not easy.

Can you pay someone on PayPal with just their email address? ›

You can send money to almost anyone with an email address, without sharing your financial information with the recipients. Use their email address and they'll get the money in a simple, faster and more secure way. Enter your recipient's email address. Enter an amount and send your money more securely.

How do I request money anonymously on PayPal? ›

Can you receive money anonymously on PayPal? Yes, you can receive money anonymously on PayPal without revealing your identity, by using a throwaway e-mail address, and funding it with a virtual credit card. The process also requires a phone number, so we recommend getting a virtual phone number.

Can you request money on PayPal friends and family? ›

When you send or request money through your personal PayPal account, you can choose whether it's a “Friends and Family” payment or a “Goods and Services” payment. Friends and Family payments are often used to pay back a friend, deliver money to family members abroad or send digital gift cards.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 6112

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.