Levensstijl is de sleutel: Vineland, New Jersey | Aflevering 9. "Een sprong, sprong en sprong niet zo ver weg." (2023)

Invoering

Als inwoner van New Jersey, al meer dan twintig jaar, ben ik nog steeds verbaasd hoeveel ik nog steeds over de staat leer. Om eerlijk te zijn moet ik New Jersey misschien wel ‘de staat noemen die maar niet ophoudt met geven!’ In deze aflevering raakte het leren over de drive-in echt iets voor mij. Wauw... we hebben er NOG STEEDS een en OMG, we moeten er allemaal heen - en niet alleen uit intriges of plezier, maar ook om een ​​establishment te steunen in een wereld waar dit soort entertainmentcultuur bijna uitgestorven is.

En over dingen gesproken die ik nog niet wist over Vineland... als je er zelf diep in duikt, zul je behoorlijk verrast zijn om te horen hoe het is ontstaan ​​en over enkele van de belangrijkste goederen die de afgelopen eeuw uit deze stad zijn voortgekomen. --druiven, Welch's druivensap en Progresso-soepbedrijf om er maar een paar te noemen.

Zorg ervoor dat wanneer u Visit Vineland bezoekt, u de links bekijkt als begin voor uw volgende leuke of thuiszoekavontuur.
*************************

Heel erg bedankt voor het afstemmen op mijn negende aflevering van "Lifestyle is Key" met Vineland, NJ. Vergeet niet LIKE, REAGEER, ABONNEER EN DEEL zodat je de andere dorpen en steden van South Jersey en de regio Philadelphia niet mist, die door mij echt binnen handbereik worden gebracht!

Als u na het bekijken van deze video meer wilt weten over Vineland, NJ, voordat u verhuist of bezoekt (van binnen of buiten de staat), kunt u de onderstaande links voor u bezoeken en doorgaan met uw onderzoek, omdat uw "Levensstijl is de sleutel" als het gaat om het kiezen van het beste gebied voor u of uw gezin om naartoe te verhuizen. En vergeet niet om contact met mij op te nemen voor al uw verkoop- en aankoopbehoeften van uw huis. Tot de volgende keer... "Ci Vediamo presto!" Doei.

📲📧
Jamilah Damiani | REALTOR®
Keller Williams Realty Washington Twp.
381 Egg Harbor Rd., Sewell, NJ 08080
O.856-582-1200 | C.856-426-5867
j.damiani@kw.com|damianihomesalesnj.com

BEDANKT AAN ONZE SPONSOR --Deze video is u aangeboden door Dominic Anderson en Nation One Mortgage |www.nationone.com/
Zorg ervoor dat u hun website bezoekt voor al uw behoeften op het gebied van woningkredieten.

************************************************** ***************
Links:
De stad Vineland |www.vinelandcity.org/
Serene Custard-info |www.nj.com/cumberland/2022/03/vineland-custard-and-mini-golf-site-reopens-under-new-ownership.html
De Delsea-drive-in |www.delseadrive-in.com/
The Ave (binnenstad van Vineland) |theave.biz/index.php

Hartelijk dank aan mijn speciale gast: Robert Scarpa-inwoner, eigenaar van een klein bedrijf en ontwikkelingsplanner voor kleine bedrijven in de hoofdstraat.

#livinginsouthjersey #relocating #southjersey #newjersey #vineland #city #njliving #movingtonewjersey #smallbusiness #newjerseyrealtor #livinginnewjersey #businessdevelopment #funtimes #historical #driveinservice #driveintheater #movie #vacation #events #shoretown #airbnb #airbnbmanagement #historybuff #thingstodo #movingtonewjersey #evenementen #hoofdstraat

Inhoud

Hallo allemaal.

Bedankt.

Tot zover het afstemmen op mijn kanaallevensstijl is de sleutel.

Ik ben uw gastheer Jamila Damiani en ik breng u de regio Zuid, Jersey en Philadelphia binnen handbereik.

Vandaag gaan we New, Jersey's grootste stad, Vineland, Erson en Nation One Mortgage bezoeken.

Ze zeggen ja, als anderen nee zeggen, ga dan snel aan tafel en geniet van een vlotte, stressvrije transactie.

Hun team zal u helpen uw doel van een nieuw buitenlands huisbezit te bereiken.

Laten we nu beginnen met een paar superrelevante feiten over Vineland New Jersey.

Vanaf 2021 heeft viool 61.156 inwoners.

Het is gelegen nabij Newfield in het noorden, Millville in het zuiden, Deerfield in het westen en Hamilton in het oosten, in de buurt van Philadelphia.

Het is 59 minuten reizen via NJ 55 South, als u naar Atlantic City reist, verwacht dan 55 minuten te reizen via Atlantic City Expressway en naar Cape May, verwacht dan 60 minuten te reizen via de Garden State Parkway, en als u in de stemming bent en op zoek naar een bezoek, verwacht New York City 2 uur en 25 minuten te reizen en de musea in Washington te bezoeken.

De reistijd naar DC bedraagt ​​3 uur en acht minuten en volgens de National Association of Realtors Vineland New Jersey bedraagt ​​de gemiddelde prijs van een woning 249.000 tot 262 duizend dollar.

Laten we nu gaan praten met Rob, die al heel lang in Zuid-Jersey woont, eigenaar is van een klein bedrijf en actief lid is van de vioolgemeenschap, en meer te weten komt over zijn ervaringen toen hij hier woonde.

Mijn naam is Robert Scarpa. Ik ben een gepensioneerde brandweercommandant voor de stad Ierland. Ik ben een levenslange, gewelddadige inwoner en dien momenteel als directeur bedrijfsontwikkeling voor Main, Street, Vineland en onlangs mede-eigenaar van serene custard en minigolf hier in Vineland het huis.

Mijn vriendin noem ik momenteel mijn thuis, gelegen in een van de mooiste buurten hier in Vineland.

Het is een oude gevestigde wijk.

Dat ontstond begin jaren vijftig.

Vroeger stond het bekend als de wereld van de miljonair.

Zeker nu niet, maar we hebben nog steeds hele brede straten.

Met bomen omzoomde straten zorgen mensen nog steeds voor hun gras en versieren ze hun huizen voor de feestdagen.

Dat is gewoon niet in deze buurt! Hier is dat door de hele stad.

Onze stad is groot, 65 vierkante kilometer veel landbouw, maar het bestaat ook uit een heleboel mooie, stabiele buurten voor de lange termijn en dit zeer klassieke huis uit de jaren 50 is goed gebouwd.

Het is slechts één voorbeeld van de soorten huizen en buurtaanbiedingen. Ons eerste jaar bij Serene was fantastisch.

De gemeenschap reageerde goed op de renovaties die we aan het gebouw hebben gedaan en hebben de hoek aan de Boulevard en de tuin weer nieuw leven ingeblazen.

We kijken ernaar uit om nog meer dingen toe te voegen die mensen hier in de Bijbel kunnen doen. Ik ben gezegend dat ik geboren en getogen ben in Vineland, New Jersey. Ik ben een Amerikaan van de derde generatie.

Mijn grootouders hebben zich hier in Vineland gevestigd en ik woon nog steeds in Vineland. Ik voed mijn zoon op in Vineland en heb geen plannen om de inwoners van geweld achter te laten. Ze bevinden zich zeker op een toplocatie om dingen te doen.

Het Landis-theater is een van de bezienswaardigheden die u hier in het centrum van Vineland zult zien.

Laten we nu de app eens bekijken en zien wat ze nog meer te bieden hebben: veel parken en natuurgebieden om te verkennen, maar ook een kleine zakenwijk in Main Street.

Ze noemen de Avenue die alles biedt, van winkelen tot een evenementenkalender waar zowel bewoners als bezoekers van kunnen genieten. Als je in de stemming bent voor een dag- of nachttocht, zorg ervoor dat je de Avenue komt bekijken en kijk wat je nu te wachten staat .

Laten we een beetje geschiedenis over viool gaan leren. Viool, New Jersey is zeker rijk aan geschiedenis en leuke weetjes.

Vanaf deze kende je New Jersey's.

Hier bevindt zich alleen een drive-in-theater.

In Vineland werd op 6 juni 1933 de eerste gepatenteerde Drive-In geopend door Richard Hollingshed in New Jersey.

Het succes van de drive-ins zorgde ervoor dat er steeds meer in elke staat van het land verschenen, ook internationaal verspreid.

De aandrijving en viool genaamd de Delsea Drive-In werden gebouwd in 1949.

Het sloot in 1987 en ging in 2004 weer open.

De locatie maakt het gemakkelijk voor gezinnen uit Atlantic, City, Philadelphia en Delaware om er vandaag in minder dan een uur te komen. Er wordt gezegd dat er nog minder dan 400 drive-ins over zijn in het land, zorg ervoor dat je een uitstapje maakt, kom naar de Delsea Drive-In en beleef niet alleen een leuke avond, maar ook een erfenis die nog steeds voortduurt.

Buitenlands.

Heel erg bedankt voor het afstemmen op mijn kanaal-lifestylist-sleutel. Vergeet niet de reacties leuk te vinden, te abonneren en te delen, en daarna gaan we naar Philly als je wilt weten wat Vineland te bieden heeft voordat je verhuist? Bezoek tot de volgende keer de paar links die in de onderstaande beschrijving voor u worden aangeboden.

Dat betekent dat ik je snel spreek.

Doei.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 08/24/2023

Views: 5467

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.