Scheepsauto van New York naar Californië - AutoStar Transport (2024)

Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (1)

4.9/5

Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (2)

4.8/5

Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (3)

4.6/5

Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (4)

4.3/5

Autoverzendingsexperts van New York naar Californië

Het warme klimaat van Californië is een welkom alternatief voor de koude winters in New York. Het is geen wonder dat Californië de meest bevolkte staat van het land is, met zijn gematigde klimaat, prachtige landschappen en kilometerslange kustlijn, evenals eindeloze werkgelegenheidskansen. Het is geen korte of gemakkelijke stap, aangezien je havens aan de Atlantische Oceaan hebt en de andere hebben stranden aan de Stille Oceaan. Dat is de reden waarom alleenstaanden en gezinnen autovervoerdiensten huren wanneer ze van New York naar Californië verhuizen.

Wanneer u een auto moet verzenden van van New York naar Californië, kunt u vertrouwen op AutoStar Transport Express.

KiezenAutoStar TransportExpressis deslimste, veiligste en meest kosteneffectieve manierom uw auto te verschepen van New York naar Californië. Wij vervoerenhonderden voertuigen per maand naar Californië.

Ontvang een offerte voor autoverzending van New York naar Californië of bel ons op888-802-8250. Wij maken uw autotransportervaring persoonlijk en gemakkelijk voor u.

  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (5)
  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (6)
  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (7)
  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (8)
  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (9)

  Waarom kiezen mensen ervoor om auto's van NY naar CA te verzenden?

  Dit zijn de redenen waarom wij een van de toonaangevende bedrijven zijn die een auto van New York naar Californië verschepen.

  • Hoogst gewaardeerd en gelicentieerd:Ons bedrijf heeft een licentie en is verbonden met deFederale Motor Carrier Safety Administration,en we hebben het gehad35,00 5-sterrenrecensiesvan tevreden klanten op 6 grote reviewplatforms
  • Een bedrijf dat de voorkeur geniet van dealers:Verschillende grote automerken vertrouwen op AutoStar Transport Express voor hun transportbehoeften door het hele land.
  • Gepersonaliseerde klantenservice:Contact888-802-8250voor persoonlijke ondersteuning en regelmatige trackingupdates met betrekking tot voertuigverzending van New York naar Californië.
  • Tijdige levering:Betrouwbare autoverzending betekent dat u ervoor zorgt dat uw auto op tijd arriveert. Met ons grote wagenpark aan transporteurs kunnen wij uw voertuig snel en efficiënt afleveren.

  Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (10)

  Hoeveel kost het om een ​​auto van NY naar CA te verzenden?

  We hebben ontdekt dat het verzenden van een auto van New York naar Californië gemiddeld € kost$ 1.500voor een sedan met openluchttransport. Er moet echter met verschillende factoren rekening worden gehouden bij het schatten van de kosten voor het transport van een auto van New York naar Californië. Deze factoren omvatten de totale afgelegde afstand, de grootte en het type voertuig en het seizoen van het jaar.

  Kilometerstand, vraag en aanbod, en brandstofprijzen zullen allemaal van invloed zijn op de prijsstelling. Dit is de reden waarom u uw voertuig bijna altijd moet verzenden via een doorgelicht autotransportbedrijf met geverifieerde klantbeoordelingen.

  Geschatte autoverzendkosten en -tijden van New York naar Californië

  Van naarGeschatte transittijdOpen vervoerGesloten transport
  New York tot Los Angeles2790 7-9 dagen$ 1550$ 2590
  Hempstead-stad naar San Diego2815 7-9 dagen$ 1540$ 2515
  Oyster Bay naar San José2960 7-9 dagen$ 1630$ 2660
  New York naar San Francisco
  2900 7-9 dagen$ 1600$ 2600
  Oesterbaai naar Los Angeles2280 7-9 dagen$ 1250$ 2100
  New York naar San Diego2760 7-9 dagen$ 1530$ 2760

  Bezoek ons ​​artikel “hoeveel kost het om een ​​auto te verzenden' voor meer informatie over de verzendkosten voor auto's.

  Ontvang direct een schatting voor het verzenden van een auto van van New York naar Californië met onze online calculator.

  Hoe verzenden we auto's van NY naar CA?

  Een auto vanuit New York naar Californië verschepen is eenvoudig en handig met AutoStar Transport Express. Hieronder vindt u de stappen die wij ondernemen om auto’s te verzenden:

  • Vraag een offerte aan en plaats uw bestelling:Vul het offerteformulier in, e-mail[e-mail beveiligd], of bel888-802-8250om direct een gratis offerte voor autoverzending te ontvangen. U ontvangt een e-mail met de ophaaltijd, het trackingnummer en de gegevens van de chauffeur zodra uw bestelling is geplaatst.
  • Een voertuig ophalen:De chauffeur neemt contact met u op zodra de leveringsafspraken zijn afgerond. Onze autotransportspecialisten gaan met zorg om met elk voertuig. Tijdens het transport houden wij u op de hoogte van uw voertuig.
  • Ontvang het voertuig:Wij bieden veilige verzending van voertuigen van deur tot deur. Daarnaast bieden wij volledige dekkingsverzekeringen en geld-terug-garanties. Om uw voertuig in ontvangst te nemen, zijn de ondertekening van de vrachtbrief en het eindinspectierapport vereist.

  Klaar om een ​​auto te verschepen van New York naar Californië?

  Vul onderstaand formulier in of bel888-802-8250om een ​​gratis en onmiddellijke offerte voor autoverzending te ontvangen van AutoStar Transport Express.

   Opties om auto van New York naar Californië te verzenden?

   Er zijn twee manieren om een ​​auto van New York naar Californië te vervoeren.

   • Open vervoer:Het meest voorkomende type autoverzendservice isopenauto vervoer. Het is gemakkelijker om open autovervoer te regelen dan gesloten autovervoer.Open autovervoeris sindsdien ook kosteneffectiever dan gesloten autovervoeropenAanhangwagens kunnen maximaal tien auto's tegelijk vervoeren.
   • Gesloten transport:Gesloten autotransportHet biedt voertuigen extra bescherming. Wanneer u een klassieke of luxe auto moet verschepen, is dit een geschikte optie. Gesloten dragers kunnen vaak slechts enkele auto's tegelijk vervoeren, meestal zeven. Je betaalt ongeveer30-40% meer per reisvooringeslotenautovervoer vergeleken met open autovervoer.

   Haal uw auto op bij uw voordeur in New York

   Met behulp van onze deur-tot-deur autoverzenddiensten kunnen we uw auto ophalen bij elk woon- of bedrijfsadres in New York. Zodra uw auto klaar is voor verzending naar Californië, wordt deze zorgvuldig geïnspecteerd om de staat ervan te verifiëren en veilig te zijn. op de drager geladen.

   Tot de meest populaire gebieden in New York waar we voertuigtransportdiensten aanbieden, behoren New York City, Hempstead Town, Brookhaven, Islip, Oyster Bay, Buffalo, North Hempstead, Babylon Town en alle omliggende gebieden.

   Een auto verschepen naar Californië

   Wanneer uw voertuig op zijn bestemming in Californië aankomt,AutoStar TransportExpressvervoerders zullen het inspecteren om vast te leggendehuidige staat. Met behulp van onze deur-tot-deur autoverzendservice kunnen we uw voertuig bij u thuis afleveren. Om uw voertuig in ontvangst te kunnen nemen, moet u de vrachtbrief, inclusief het eindinspectierapport, aftekenen.

   Tot de meest populaire gebieden in Californië waar we voertuigtransportdiensten aanbieden, behoren Los Angeles, San Diego, San Jose, San Francisco, Fresno, Sacramento, Long Beach, Oakland, Bakersfield en alle omliggende gebieden.

   • 16+

    Jarenlange ervaring

   • 30.000+

    Voertuig beweegt een jaar

   • 50 staten

    Dekking door het hele land

   • 20.000+

    Vervoerders voor automatische bezorging

   Klaar om uw auto van New York naar Californië te verzenden?

   Bel onze autotransportprofessionals op888-802-8250om al uw vragen te beantwoorden.
   Ontvang een gratis offerte

   Welke voertuigen verzenden we van New York naar Californië

   Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzenden van alle soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motorfietsen, campers, ATV's, ATV's, militaire voertuigen, zware machines, aanhangwagens en zelfs onbruikbare voertuigen.

   Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (11)

   Rijden versus een auto verschepen van New York naar Californië

   New York ligt vrij ver van Californië. Er is een reis van bijna2.900 mijl tussen Californië en New YorkU zult met veel zaken rekening moeten houden bij het maken van deze grote stap. Zelf uw auto, vrachtwagen of SUV meenemen naar uw nieuwe huis lijkt misschien slim of efficiënt, en u komt misschien in de verleiding om dat te doen.Bij het afleggen van deze afstand zijn veel factoren betrokken, van brandstofkosten tot hoteltarieven tot de tijd die nodig is om te reizen.

   Als u meer dan 2900 kilometer met uw voertuig aflegt, resulteert dat niet alleen in:meer kilometers op de motor maar ook een flinke benzinerekening. Een projectiel of steen kan de lak of carrosserie op de weg beschadigen. Extra kilometers maken met uw voertuigvergroot de kans dat u een ongeval krijgt, doe dit dus niet. Wat heeft het voor zin om dit allemaal aan te pakken, naast het gedoe met verhuizen?

   Wij bij AutoStar Transport Express zijn er om u te helpen met uw automatische verzendingsbehoeften. Wij nemen de hoofdpijn uit handen, zodat u dat niet hoeft te doen.

   Redenen om van New York naar Californië te verhuizen

   Of u nu naar Californië verhuist voor een nieuwe baan, warmer weer of meer groene ruimte, er zijn genoeg redenen om dat te doen. Kijk eens naar een paar voordelen van het leven in de zonnige staat Californië, in plaats van in de betonnen jungle van New York.

   • Ongelofelijk weer:Hoewel Californië misschien een dure plek is om te wonen, zijn de kosten voor veel mensen de moeite waard om ergens te wonen met 300 dagen zon per jaar en gematigde temperaturen. Het milde weer in Californië maakt een verscheidenheid aan buitenactiviteiten mogelijk, en daarom is het een van de gezondste staten van het land.
   • Booming economie:De economie van Californië bestaat uit een verscheidenheid aan sectoren, waaronder landbouw, toerisme, films en overheid, maar technologie is de belangrijkste geweest. Het zuidelijke deel van de Bay Area herbergt enkele van degrootste technologiebedrijven ter wereld, zoals Apple, Google, eBay, Facebook, Tesla en vele anderen.
   • Prachtig landschap:Er zijn kilometerslange prachtige stranden in Californië, majestueuze bergen, torenhoge kliffen en de glooiende heuvels van het wijnland. Het is genoeg om indruk te maken op nieuwe inwoners die uit New York City verhuizen met dit ongelooflijke landschap.
   • Uitstekend hoger onderwijs:Californië herbergt een aantal uitstekende openbare en particuliere hogescholen en universiteiten. Veel mensen komen van over de hele wereld om deze prestigieuze hogescholen te bezoeken, waaronder Stanford, Caltech, UC Los Angeles, UC Berkeley en de University of Southern California.

   Dingen om te overwegen voordat u een auto van New York naar Californië verzendt

   U moet uw voertuig binnen 20 dagen na uw verhuizing naar Californië registreren, en om dit te doen moet u over een geldige autoverzekering beschikken.

   DMV (Afdeling Motorvoertuigen)heeft zeer strikte richtlijnen voor elke nieuwe bewoner, zodat u op het juiste moment alle informatie krijgt die u nodig heeft. Binnen tien dagen na hun verhuizing naar de staat moeten nieuwe inwoners ook een Californisch rijbewijs krijgen.

   • Voertuigen mogen een vierde (1/4) tank brandstof hebben.
   • Maak een foto van uw voertuig, van binnen en van buiten, en maak hem van binnen en van buiten schoon.
   • Met uitzondering van fabriekshardware worden geen persoonlijke bezittingen geaccepteerd.
   • Zorg ervoor dat de radiateur, de accu en de banden in goede staat zijn.
   • Problemen met de motor en mechanische problemen oplossen.
   • Alarmen en antidiefstalapparatuur moeten worden uitgeschakeld.
   • Zorg ervoor dat alle losse onderdelen van het voertuig zijn verwijderd en vastgezet.

   Wil meer weten?

   Wilt u meer weten over het verzenden van uw voertuig van New York naar Californië? Bel ons vandaag nog op888-802-8250of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

    Succesvolle beoordelingen van autoverzendingen van New York naar Californië

    Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met ons.

    Brian Weinstein

    Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (12)

    AutoStar Transport Express vervoerde de auto van mijn nichtje van New York naar Californië. Ze haalden hem snel op en leverden hem eerder af dan deze mensen. Deze mensen hebben mijn auto in 5 dagen van Zuid-Californië naar New York vervoerd!! Ze waren100% professioneel, beleefd en vriendelijk. De totale transportkosten bedragen $ 995!!!Laagste op internet!!

    Gaurav Sharma

    Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (13)

    Snelle service. Ik heb mijn auto door het hele land vervoerd, van Californië naar New York. Goede deal. Auto ophalen binnen een periode van 3 dagen. De levering was slechts 1 dag te laat. Een auto zonder deuken of krassen. Had een direct nummer van de chauffeur. Kon hem bellen over updates. Yasmin bood fantastische service.Sterk aanbevolen!

    Maritza

    Ship Car From New York to California - AutoStar Transport (14)

    Deze service was van NYC tot Cali en ik was eerst zenuwachtig, maar ze legden goed uit welk proces ze hadden 5 dagen vanaf de datum waarop ik besloot een chauffeur te vinden en dat deden ze, hun prijs wasredelijk en eerlijkvergeleken met vele anderen! En mijn auto was binnen 3 dagen in Cali! Een heel eenvoudig proces waar ik dankbaar voor ben, aangezien verhuizen een gedoe is.

    Veelgestelde vragen over autotransport van New York naar Californië

    Is het mogelijk om persoonlijke spullen met mijn auto van van New York naar Californië te verzenden?

    Over het algemeen is het niet de bedoeling dat u persoonlijke spullen in uw auto vervoert, maar bij de meeste vervoerders kunt u de kofferbak met maximaal 100 kilo aan spullen beladen.

    Verzendt u niet-rijdende voertuigen?

    Ja, we kunnen niet-rijdende of onbruikbare voertuigen verzenden. Demeest effectieve manier om een ​​onbruikbare auto te vervoerenis het gebruik van een autotransporteur met een lier die het voertuig langzaam en veilig op de drager trekt. Er zijn extra kosten verbonden aan het importeren van voertuigen vanwege de speciale uitrusting en de extra inspanning die nodig is om ze te laden.

    Hoe ver van tevoren moet ik mijn transport plannen?

    Als u uw zending vooraf plant, kunnen wij uw deadline halen. Plan in ieder geval uw transport1 tot 2 wekenvan tevoren. Wij kunnen versnelde verzendverzoeken inwilligen. Neem contact met ons op zodat we uw autotransportschema kunnen bespreken.

    Hoe lang duurt het om een ​​auto van New York naar Californië te verzenden?

    Het duurt 7 tot 12 dagen om een ​​auto van New York naar Californië te verzenden. De route beslaat een afstand van ongeveer 3.000 mijl. Gemiddeld reizen standaardvervoerders 500 mijl per dag.

    Hoe heeft de Bill of Lading betrekking op mijn zending?

    De Bill of Lading is een belangrijk document dat door autorederijen wordt gebruikt om eventuele reeds bestaande schade aan het voertuig te documenteren. Dit document bevat ook uw contactgegevens en de officiële transportovereenkomst. Als u een verzekeringsclaim wilt indienen, heeft u uw vrachtbrief nodig.

    Is mijn voertuig verzekerd tijdens transport?

    Hoewel schade tijdens transport zeer zeldzaam is, geloven wij in 'safe' in plaats van 'sorry'. Onze vervoerders zijn volledig verzekerd.

    Is het mogelijk om een ​​auto te verzenden met een lage bodemvrijheid?

    U kunt elk voertuig met een vrije ruimte van minder dan 10 cm vervoeren op een gesloten aanhanger met een liftpoort. Open aanhangwagens kunnen niet worden gebruikt voor het laden van voertuigen met een lage doorgang, omdat deze het risico lopen uit te zakken.

    Kan ik mijn autotransport van New York naar Californië online volgen?

    U kunt uw zending 24 uur per dag, zeven dagen per week online volgen. Deze trackingupdate toont u in realtime de daadwerkelijke voortgang van het voertuig. Voer het unieke boekingsnummer in onzeformulier voor het volgen van auto'sdie u tijdens de planning heeft gekregen. U kunt ook bellen om uw zending te volgen.

    Als u van of naar New York verhuist en uw auto moet vervoeren, kijk dan eens bij onsautoverzending New Yorkpagina om alle beschikbare routes en opties te zien. Als u uw auto van of naar Californië moet vervoeren, kunt u ook terecht bij onzeautoverzending Californiëpagina bevat alle details over de verschillende routes die u kunt nemen.

    Scheepsauto van New York naar Californië - AutoStar Transport (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Rueben Jacobs

    Last Updated:

    Views: 6190

    Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Rueben Jacobs

    Birthday: 1999-03-14

    Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

    Phone: +6881806848632

    Job: Internal Education Planner

    Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

    Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.