Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (2023)

Kotoa työskentely on antanut meille paljon vapautta. Se sisältää etuja, kuten parhaan työajan valinnan,hallinnassakaksi etätyötä kerralla ja mukautetun työtilan rakentaminen. Muodollisten vaatteiden käyttämättä jättäminen koko päivän ja ajan tuhlaamatta jättäminen työmatkoihin on autuutta. Ota nyt ne vaaleanpunaiset lasit pois. Näet sotkuisen huoneen, jossa ei ole selvää eroa siitä, missä uni alkaa ja missä työ päättyy. Lisää epäterveellistä napostelua uusilla työajoilla joka päivä ja meillä ei ole työssäkäyvää ammattia, vaan suuntaamatonta tyhmää. Se on melkoinen sotku, eikö? Ei, jos sinulla on hyvä kotoa työskentelyaikataulu pitääksesi työ- ja yksityiselämäsi siistinä.

Miten kotityön aikataulu luodaan? Miten päästä alkuun? Selvitetään tämä.

Miksi sinun täytyy luoda aikataulu, kun työskentelet kotona?

Me kaikki tarvitsemme jonkinlaisia ​​aikatauluja asettuaksemme kurinalaiseen tunnelmaan. Kotityö ei ole poikkeus. Itse asiassa etätyötä tehdessäsi sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota aikatauluihisi, jotta vältytään työn ja henkilökohtaisen elämäsi yhdistämisestä.

Rakennustoimisto, jossa pomo salakuuntelee tiimiäsi, pitää sinut varpaillasi ja pitää työn käynnissä. Älkäämme kuitenkaan sekoittako kiirettä olemista tuottavuuteen. Hyvä ero mikrohallinnosta, mutta on aika tervehtiä kotoa työskentelyaikataulua, jonka avulla voit olla oma pomosi. Se auttaa sinua myös pysymään keskittyneenä eikä häiritse muita elämäsi alueita.

Yhteenveto, tässä miksi tarvitset sellaisen:

 • Sinusta tulee tuottavampikoska olet lokeroinut työelämäsi erilliseen laatikkoon. Olet määrittänyt työaikasi. Aivojen ei tarvitse tehdä ylimääräistä päätöstä "milloin" tehdä töitä joka päivä.
 • Aikataulut kurittavat mieltä. Kun jokainen päivä on sotkuinen ja epävarma ilman rutiineja, mielesi sotkeutuu. Siinä on liikaa tietoa käsiteltäväksi.Sekavat mielet eivät pysty ajattelemaan selkeästija juuttua triviaaleihin jokapäiväisiin päätöksiin, jolloin menetät näkemyksen pitkän aikavälin tavoitteista.
 • Kotityön aikataulu voi pelastaa sinutvarhainen loppuunpalaminen. Ilman asianmukaista aikataulua on mahdollista, että joudut tekemään ylimääräisiä tunteja joinakin päivinä.
 • Oikea rutiini ja aikataulu voivat säästää sinut viivyttelyltä. Kun työskentelet kotoa käsin, on monia henkilökohtaisia ​​tehtäviä ja häiriötekijöitä, jotka voivat keskeyttää työaikasi. Ilman kurinalaisuutta saatat päätyä jättämään työtehtäväsi tekemään jotain muuta.
 • Ilman tiettyä aikataulua voit päätyä omatuntoon. Vaikka olet työskennellyt niin paljon kuin on tarpeen, sinusta ei tunnu siltä kuin olisit tehnyt. Tämä voi johtaahuijarin syndrooma. Et halua tuntea itsesi konnaksi työssä, jossa teet sankarin työtä.

Tehokkaan työskentelyaikataulun luominen kotona: Tässä on 5 vinkkini

Tässä tunnustus: kun aloitin etätyön ensimmäistä kertaa, minusta tuli kurinalainen perfektionisti viivyttelykuningattareksi. Ennen kuin tajusinkaan, olin viikkoja jäljessä tehtävistäni, ja viime hetken ylikuormitus alkoi tappaa minut. Ärsytyin siinä määrin, että se alkoi vaikuttaa myös kotielämääni. Nappaisin perhettäni ilman syytä. Nukuin parillisia tunteja ja söin roskaruokaa koko ajan. Se vaikutti minuun henkilökohtaisesti, ammatillisesti, henkisesti, emotionaalisesti.

(Video) Itsensä johtaminen ja kotona työskentely: miten toimit tehokkaasti ja pidät viretason korkealla?

Tajusin, että jos jatkan tällä vauhdilla, minulla ei ole vain ammatillisia ongelmia, vaan se myös tuhoaa yleisen terveyteni ja ihmissuhteeni. Näin kielteinen vaikutus aikataulun puuttumisesta voi olla. Se on niin iso juttu.

Mitä minä tein? Tein työn kotoa käsin, ja se muutti kaiken parempaan suuntaan. Usko tai älä, pelkkä aikataulun lisääminen elämääni teki valtavan muutoksen.

Jos olet samanlaisessa sotkussa tai olet vasta aloittamassa etätyötä, tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit luoda työaikataulun kotoa käsin. Ja jos et halua lukea, katso Luisin vinkit tästä lyhyestä videosta, jossa hän jakaa näkemyksensä siitä, kuinka välttää burnout.

https://thinkremote.com/avoid-burnout-while-working-from-home/

1. Kirjoita muistiin päivittäiset tehtäväsi

Ota kynä ja paperi käteen ja kirjoita ylös, miltä haluaisit työpäiväsi näyttävän. Kirjoita muistiin säännölliset työtehtäväsi, työajat, joihin olet tyytyväinen, lounasaikasi, tauot. Jos et pysty päättämään, mitä tehdä, ajattele sitä suunnitelmana, jonka annat tiimillesi. Jos olisit toimistoympäristössä, miten odotat tiimisi toimivan? Mihin aikaan heidän lounastaukonsa olisi? Kun ajattelet etätyötä samalla tavalla kuin perinteisessä toimistoympäristössä, voit laatia aikataulun helposti.

Älä vielä heitä tätä paperia pois. Olet kirjoittanut kaiken ylös, mutta kuinka voit olla varma, että seuraat? Loppujen lopuksi kukaan pomo ei töytäisi työpöytäsi ympärillä silloin tällöin. Kukaan ei etsi, joten onko Netflixin aika rentoutua työn keskellä? Ei, koska nyt asennamme joitain sovelluksia. Älä huoli, he eivät ole yhtään niinkuin vihaamiesi mikropäälliköt. Itse asiassa saatat vain päätyä rakastamaan aikatauluasi heidän takiaan.

(Video) Näin valmistat täydellisen pihvin - osa 1. Miten valitaan oikea liha?

2. Lataa nämä Work From Home -aikataulusovellukset

PlayStoressa ja App Storessa on kokonainen universumi aikataulutussovelluksia. Vaikka ne kaikki näyttävät houkuttelevilta, et tarvitse niitä kaikkia. Säästä laitetilaa ja lataa sinulle parhaiten sopiva. Onko siinä muistutuksia? Seuraako se tuottavuuttasi? Tarkista ominaisuudet ennen kuin lataat aikataulusovelluksen, joka auttaa sinua päivittämään aikataulun.Valitse sinulle parhaiten sopiva sovellus.

Tässä on joitain erinomaisia ​​sovelluksia aikataulutukseen.

 • Evernote: Helppo käyttää yksinkertaisella käyttöliittymällä.
 • Calendly: Niille, joilla on useita työpuheluita päivän aikana.
 • Hyviä muistiinpanoja(iOS-ainoastaan): Niille, jotka eivät halua korvata paperille kirjoittamisen tunnetta.
 • Microsoft To Do: Outlookin parissa työskenteleville tämä sovellus voi integroitua myös Outlook-tehtäviisi.

Vaikka nämä auttavat sinua määrittämään aikataulusi, on myös sovelluksia, jotka auttavat sinua seuraamaan aikatauluasi, jotta pysyt ajan tasalla tehtävälistallasi etkä menetä mitään:

 • Toggl Track: Ajanseurantaohjelmisto, jossa on ominaisuus, joka antaa sinulle raportteja siitä, missä vietät aikaasi eniten.
 • istunto: seuraa edistymistäsi ja estää häiriötekijöitä (sovellukset ja verkkosivustot, jotka häiritsevät).
 • RescueTime: tuottavuussovellus, joka analysoi kaiken, mitä teet päivässä.

Siellä on monia muita tehtäviin ja aikatauluihin liittyviä sovelluksia. Voit tutustua niihin ja valita sinulle parhaiten sopivan.

3. Muista ruokkia vatsaa

Kyllä, lisää tämä tehtäväksi tehtävälistallesi. Varaa itsellesi lounasaika ja sulje joka päivä töistä ja syö ateria. Saattaa kuulostaa naurettavalta lisätä jotain niin itsestään selvää tehtävälistaan, mutta on helppo unohtaa syöminen, kun olet uppoutunut tehtäviin. Olen unohtanut, kuinka monta kertaa olen jättänyt lounaan väliin, enkä edes tajunnut tehneeni niin ennen kuin oli päivällinen.

Aterioiden väliin jättäminen ei ole hyväksi terveydelleja niin myös ruokailu eri aikaan joka päivä. Älä jätä huomiotta tai häiritse suoliston terveyttä. Kotona työskentely ei ole vain projektien kirjoittamista muistiin to do-sovelluksessasi. Kyse on myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi sopivan aikataulun laatimisesta.

(Video) Miten laihtuu NOPEASTI?

4. Herää Shake Up

Vaikka kaikkien tuottavuus saavuttaa eri huipun eri vuorokaudenaikoina, herääminen samaan aikaan joka päivä on korvaamatonta monista syistä. Vaikka et olisikaan aamukaste, yöllä herääminen ei ole suositeltavaa. Herääminen päivän aikana auttaa ylläpitämään kehoasivuorokausirytmi. Ihannetapauksessa on hyvä herätä aikaisin.

Liikunnan lisääminen rutiineihin on hyödyllistä. Tämä ei tarkoita, että sen täytyy olla täysipainoinen harjoitus, jos et pidä siitä. Jokin jooga tai kevyt liikunta voi olla hyvä vaihtoehto. Voit valita harjoitteletko joka päivä tai kolme päivää viikossa. Se on sinusta kiinni. Etätyön mukana tulee liikkeen väheneminen. Kun työskentelimme fyysisissä toimistoissa, jopa pieni kävelymatka kotoa ajotielle tai bussipysäkille laskettiin. Kotoa työskennellessämme liikutamme kehoamme paljon vähemmän. Sisällytä harjoitussuunnitelma aikatauluusi pysyäksesi kunnossa.

On olemassa moniaaskellaskentasovelluksetjoiden avulla voit seurata liikkeitäsi päivän ja viikon aikana.

5. Lisää taukoja tehtäväluetteloosi

Muistatko tee-/kahvitauot toimistossa? Miksi sen pitäisi olla toisin, kun työskentelet kotona? Sinulla on oikeus pitää työaikasi vapaata mielesi ja kehosi virkistämiseksi. Lisää nämä tauot tehtäväluetteloosi. Ne voivat olla iltapäiväteetä tai 15 minuutin lukuistuntoa illalla. Tekemällä sitä, mikä parhaalta tuntuu, rentouttaa sinua näiden taukojen aikana. Voit myös kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja harjoitella mindfulnessia ja meditaatiota mielesi rentouttamiseen.

Muista, että nämä ovat taukojasi työaikana, joten älä sotke tässä henkilökohtaisia ​​asioita tai perheen aikaa. Tämä voi jatkua pidempään ja myös siirtää mielesi työympäristöstä henkilökohtaiseen ympäristöön. Sinun on vaikeampi palata tehtävään samalla keskittymällä ja keskittymällä.

Työskennellä kotona Aikataulumalliesimerkkejä

Jos luot omaa työtäsi kotoa käsin etkä tiedä mistä aloittaa, älä huoli. Joidenkin päivittäisten, viikoittaisten ja kuukausittaisten mallien mallien avulla voit luoda oman WFH-aikataulusi hetkessä. Nämä ovat tulostettavia malleja, joten voit vapaasti tallentaa ja tulostaa.

(Video) Opetus Geelikynnet DVD - Työskentely UV-Geelitekniikan kanssa | nded.fi

1. Päivittäinen työ kotoa -aikataulumallit

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (1)

Lataa tämä malli

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (2)

Lataa tämä malli

2. Viikoittaiset WFH-aikataulumallit

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (3)

Lataa tämä malli

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (4)

Lataa tämä malli

3. Kuukausittaiset WFH-aikataulumallit

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (5)

Lataa tämä malli

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (6)

Lataa tämä malli

(Video) Kuinka tehdä manikyyri kotona + kuinka lakata kynnet siististi aloittelijoille

Suunniteltu onnistumaan

Kaikkien näiden päivittäisten, viikoittaisten ja kuukausittaisten tehtävien lisäksi luo pitkän aikavälin visio. Työskentelet kohti suurempaa tavoitetta ja marssit kohti tavoitetta nopeammin kurinalaisesti. Selkeällä kotoa työskentelyaikataululla, joka auttaa sinua suorittamaan tehtäväsi ajoissa ja joka jättää sinulle riittävästi aikaa levätä ja virkistäytyä, voit nauttia paremmasta työn ja yksityiselämän tasapainosta.

Vinkkejä täydellisen työskentelyn luomiseen kotona (7)

Me kaikki tarvitsemme muistutuksia aika ajoin. Merkitse tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit aina palata sille muistuttamaan itseäsi paremman tulevaisuuden aikataulusta.

Hyvää aikataulua!

Videos

1. Kiusallinen piilokamera fyssarin vastaanotolla | Paasosen polttaritoimisto
(Ruutu)
2. KOIRAT: Koiran totuttaminen yksinoloon ⎥ ARJEN TUKITOIMINNOT
(Lemmikkimedia)
3. Hampaiden valkaisu kätevästi kotona!
(Ida Jokikunnas)
4. MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI
(Irkenguera)
5. Four Reasons Education: Värjäyspolku mustasta luonnolliseen, raidoitettuun ruskeaan - STELLA
(Four Reasons)
6. KUINKA RUVETA KYNSITEKNIKOKSI & STUDION ESITTELY
(Kohokukkia)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 30/07/2023

Views: 5619

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.